Градинска техника

Градинска техника → онлайн магазин → Цени — Коледжиков

Каква градинска техника предлагате?

В категория „Градинска техника“ ще откриете машини и оборудване за всички видове градинска и паркова растителност. Предлагаме широка гама уреди и инструменти, предназначени за професионална и любителска употреба в грижата за градини и зелени площи. 

Почвообработващи машини - мотофрези, мотокултиватори, мотоблокове, каналокопатели (тренчери), свредели за дупки и др. 

Грижа за храсти и дървета - резачки за дърва, кастрачки за клони, храсторези и ножици за жив плет, дробилки за клони, уреди за обследване на дървесина, машини за издълбаване на дънери, цепачки за дърва и др. 

Грижа за тревата - аератори и косачки за трева, моторни коси и тримери за трева, машини за тревен чим, напоителни системи и др.

Машини за земеделски култури - уреди за събиране на реколта, пръскачки, сеялки, машини за събиране на лавандула, тороразпръсквачки, фуражомелки и др. 

Освен това в магазин „Коледжиков“ ще откриете трактори, двигатели, градински ръчни колички и дъмпери, алуминиеви рампи, чукови мелници,  мултифункционални градински машини и др. 

Какво мога да правя с градинската техника?

Закупуването на градинско оборудване трябва да е съобразено спрямо сезона и свързаната с него дейност. Ако например искате да косите райграс, да полагате чимове, да почиствате опадали листа и да събирате билки и цвета, запознайте се по-детайлно с нашите: 

Електрически, бензинови, акумулаторни косачки – Те се използват за косене на всякаква тревна растителност в поддържани или необработваеми терени;

Косачки роботи - Те са автономни и спестяващи време и усилия. Сами косят райграса на вашата поляна;

Тримери, храсторези - Служат за прецизно оформяне и окосяване на малки и големи площи;

Аератори и скарификатори - Подобряват достъпа на въздух и вода в почвата, за по-здрава растителност;

Машини за тревен чим – С тях ще изрязвате парчета от настилката с райграс;

Машини за събиране на билки - Помагат в прибиране на реколтата, заменяйки ръчното бране на лавандула, рапица и други;

Духалки и листосъбирачи – С тях ще почиствате открити пространства от сухи листа и боклуци.

Ако ваша страст е поддържането на жив плет или искате да имате такъв, ще имате нужда от електрически или моторни храсторези и градински ножици. 

На помощ в грижата за овощната градина идват различните резачки за дърва, наричани още верижни триони, дробилките за клони и цепачките за дърва. Оформянето и поддръжката на овошките е лесно, когато разполагате с качествена телескопична кръстачка. Дали дърветата са здрави, може да проверите с резистограф

В сезона на усилена селскостопанска работа, когато земята се обработва и се садят и засяват растителни култури, ще имате нужда от градинска техника за подготовка на почвата. Предлагаме машини за разкопаване на пръст, обработка на плевели, сеене на семена, издълбаване на дупки и канали, разпръскване на пестициди, торене и др. 

Видове градинска техника

В магазин Коледжиков ще намерите:

● ръчна

● електрическа

● бензинова

● акумулаторна градинска техника, подходяща за употреба от хоби градинари и професионалисти. 

Защо да я закупим от Коледжиков?

Като търговец с дългогодишен опит в търговията с градинска, горска и комунална техника, сме се уверили в качеството на продуктите на производители като:

● FERRIS

● AGRINOVA

● IML

● RIPAGREEN

● ZACHO

● GRILLO

● SEMBDNER

● MULLER

● SHIBAURA

● AL-KO

● ETESIA

● GREEN GARDEN CUB CADET

● CARAVAGGI

● OTHMERDING

● KUBOTA

● GREEN WORKS

● WEIBANG

● HONDA

● HUSQVARNA

● HYUNDAI

● KAWASAKI

● MAROLEX

● NEGRI

● STIHL

● SUBARU

● НЕВА

● много други

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, можете. Единият от начините е като направите поръчка като гост, а другият – като изберете опцията „Бърза поръчка“, при която наш търговец ще се свърже с Вас до края на работния ден. Приемаме поръчки без регистрация на e-mail и във Facebook-страницата ни. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите своята поръчка чрез избран от Вас куриер, на място в магазините ни във Варна и София или чрез наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Цената на доставката се определя от тарифния план на избраната от Вас куриерска фирма. За поръчки над 250 лв. не дължите такса за доставка

В какъв период ще получим продуктите?

Доставянето на стандартните поръчки отнема от 1 до 3 работни дни. За продуктите, които е необходимо производствено време, срокът е до 30 работни дни.  

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Градинска техника"?

Предлагаме богата гама градинска техника, чиято цена варира от няколко лева до един млн. лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по e-mail (varna@kol-bg.com, sofia@kol-bg.com), по телефона (0888 526 133, 0887 201 700, 0879 027 917) или във Facebook-страницата ни. Готови сме да отговорим на всяко едно ваше запитване от понеделник до петък между 9:00 и 18:00 часа и в събота - от 9:00 до 14:00 часа. 

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички