Филтрирай
Цена
9390лв.22290лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Извънбордови двигатели от 30 до 100 к.с.

Извънбордови двигатели от 30 до 100 к.с. на Топ Цени — Коледжиков

Двигатели за лодки с мощност от 30 до 100 конски сили

Новият мотор с повече мощност е чудесно допълнение към облика на всяка лодка. Съвременната и подобрена горивна система гарантира просто и надеждно стартиране. Спокойната и тиха работа е присъща на цялата гама, която сме събрали за вас в нашия сайт. Студеният старт е максимално оптимизиран, което прави използването на тези двигатели истинско удоволствие. 

Извънбордови двигатели са идеални за надуваеми лодки и такива с твърд корпус

Всички модели са оборудвани с управляващ лостов механизъм, който позволява на оператора да управлява, премества, ускорява, спира, накланя и регулира съпротивлението на въртящия момент с една ръка. Извънбордовите мотори са известни с лекия си, компактен дизайн, както и с изключителната си издръжливост, надеждност и експлоатационни характеристики. Повечето извънбордови двигатели притежават следните характеристики:

  • Електрически стартер;
  • Индикатор за прегряване;
  • Дистанционно управление;
  • Ограничител на оборотите;
  • Електрическо вдигане на ботуша;
  • Възможност за свързване с външен резервоар за гориво.

Тук ще откриете мотори за лодка марка HONDA с мощност между 30 и 100 конски сили.

Извънбордов двигател HONDA BF80 A XRTU

Извънбордов двигател HONDA BF80 A XRTU е с многослоен процес на боядисване, предпазващ от корозия в агресивни морски среди. Боята се нанася върху алуминиевата сплав, която подлежи на специална обработка с изолационен материал.

HONDA / ХОНДА
Цена 17 890.00 лв.
Извънбордов двигател HONDA BFP60 AK1 XRTU

Извънбордов двигател HONDA BFP60 AK1 XRTU е с компютърно контролирано впръскване на бензин за прецизна дозировка на горивната смес. Това позволява лесен старт при всякакви метеорологични условия и впечатляващо нисък разход на гориво. 

HONDA / ХОНДА
Цена 17 290.00 лв.
Извънбордов двигател HONDA BF30 DK2 LRTU

Извънбордов двигател HONDA BF30 DK2 LRTU включва редица удобни за потребителя характеристики, които позволяват максимално удоволствие по водата, независимо дали се движат в плитчините или в открити води.

HONDA / ХОНДА
Цена 9 690.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички