Филтрирай
Цена
20лв.720лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Такаламити

Такаламити • Гресьорки • Цени — Магазини Коледжиков

Такаламит

Такаламитът се използва в работилници и сервизи и служи за гресиране и смазване. Негова цел е нанасяне на масло, грес или друг вид смазочна течност чрез накрайник или удължение в определена точка. Съществуват различни видове такаламити за смазване според конструкцията на избутване на смазващото вещество:

  • Ръчни, със спусък;
  • Ръчни, без спусък;
  • Пневматични;
  • Електрически.

Видове такаламити

Преди да вземете решение, трябва да претеглите плюсовете и минусите при избора. Ръчните такаламити използват лост и ръкохватка и обикновено са най-добрият избор за смазване с малък обем. Позволяват разпределянето на грес и масло да се случва с постепенна и бавна скорост, което предлага на потребителя много контрол и прецизност при смазване и гресиране. Те са леки и са по-малки от опциите с пневматично и електрическо захранване, така че са в състояние да влязат в тесни и малки пространства по-лесно. Перфектни са при работа на трудни и неудобни работни места!

Другите опции, които трябва да се вземат предвид, са акумулаторните и пневматични такаламити. Те са чудесни за предотвратяване на умората на потребителя по време на работа и са най-добри при по-големи работни места, когато е необходимо нанасяне на по-голямо количество масло и грес.

Гресьорка от koledzhikov.bg

Купете уреди за гресиране с марка ABAC, METABO и MILWAUKEE.

Акумулаторен такаламит - пистолет за гресиране RYOBI R18GG-0 SOLO

Такаламит - пистолет за гресиране RYOBI R18GG-0 е акумулаторно устройство с дебит 210 гр/мин., което използва пълнители(касети) с капацитет 400 грама.

RYOBI
Редовна цена 405.70 лв.
Цена 385.42 лв.
  • -5%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички