Категории
Филтрирай
Цена
23лв.1026лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Такаламити

Такаламити • Гресьорки • Цени — Магазини Коледжиков

Такаламит

Такаламитът се използва в работилници и сервизи и служи за гресиране и смазване. Негова цел е нанасяне на масло, грес или друг вид смазочна течност чрез накрайник или удължение в определена точка. Съществуват различни видове такаламити за смазване според конструкцията на избутване на смазващото вещество:

  • Ръчни, със спусък;
  • Ръчни, без спусък;
  • Пневматични;
  • Електрически.

Видове такаламити

Преди да вземете решение, трябва да претеглите плюсовете и минусите при избора. Ръчните такаламити използват лост и ръкохватка и обикновено са най-добрият избор за смазване с малък обем. Позволяват разпределянето на грес и масло да се случва с постепенна и бавна скорост, което предлага на потребителя много контрол и прецизност при смазване и гресиране. Те са леки и са по-малки от опциите с пневматично и електрическо захранване, така че са в състояние да влязат в тесни и малки пространства по-лесно. Перфектни са при работа на трудни и неудобни работни места!

Другите опции, които трябва да се вземат предвид, са акумулаторните и пневматични такаламити. Те са чудесни за предотвратяване на умората на потребителя по време на работа и са най-добри при по-големи работни места, когато е необходимо нанасяне на по-голямо количество масло и грес.

Гресьорка от koledzhikov.bg

Купете уреди за гресиране с марка ABAC, METABO и MILWAUKEE.

Акумулаторен такаламит - пистолет за гресиране RYOBI R18GG-0 SOLO
Акумулаторен такаламит RYOBI R18GG-0 е предназначен за лесно смазване на механични части на машини и превозни средства. Доставя смазочна течност...
RYOBI
Редовна цена 430.50 лв. Цена 408.98 лв.
  • -5%
Акумулаторен такаламит MILWAUKEE M12GG-401B, 12V, 4 Ah, 562 bar, 400 мл
Такаламит MILWAUKEE M12GG-401B е акумулаторен инструмент, предназначен за професионална работа в тежки работни условия. Машината се характеризира...
MILWAUKEE
Редовна цена 742.00 лв. Цена 690.06 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички