Филтрирай
Цена
1377лв.6298лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

AdBlue резервоари за урея

AdBlue резервоари за урея на Топ Цени — Коледжиков

Какво представляват резервоари за урея

Предлагаме на Вашето внимание системи и резервоари за съхраняване и дозиране на AdBlue. От 2010 година повечето нови дизелови автобуси, камиони, автомобили и спортни автомобили са оборудвани с резервоар за карбамид (урея). Тя се впръсква в потока на отработените газове, за да се отстранят опасните замърсители, като по този начин се гарантира, че тези превозни средства отговарят на строгите норми на EPA, въведени през същата година. Ако съхранявате големи количества карбамид за нуждите на Вашия автомобилен парк, той трябва да се съхранява правилно и в правилния тип резервоар, за да се предотврати разграждането му, както и да се гарантира, че контейнера, в който се съхранява, не корозира.

Устройство на резервоари за AdBlue 

Резервоари от фибростъкло са идеални за съхранение на урея, защото:

  • Конструкцията им не е застрашена от поява на ръжда или корозия;
  • Предпазва съхраняваната течност от разрушаване и разваляне;
  • Течността не се изпарява, тъй като са добре уплътнени.

AdBlue резервоари от koledzhikov.bg

COSMEK е водещ производител на системи и резервоари за карбамид. В нашият сайт не само се предлагат резервоари за урея, но също така можем да Ви помогнем да се ориентирате в правилния им избор с компетентни съвети. Разполагаме със системи за AdBlue, резервоари и контейнери, диспенсъри, преносими резервоари с ръчна помпа и много други.

Преносим резервоар за урея COSMEK AdBlue TC440U

Мобилен резервоар за урея COSMEK AdBlue TC440U притежава щипки за заключване на капака, които са полезни при транспортиране, за да не изпадне част оборудването.

COSMEK
Редовна цена 3 460.00 лв.
Цена 2 837.20 лв.
  • -18%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички