Филтрирай
Цена
95лв.4551лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрожени

Електрожени • Заваръчна техника — Коледжиков

Електрожен

С електрожен за електродъгово заваряване можете сами да съединявате метални изделия чрез заварка. Разходите за инвестиция и поддръжка са минимални, а резултатите са винаги отлични. Изборът на електроди на пазара е голям, а това означава, че можете да заварявате разнообразни материали, като например нелегирани, нисколегирани, високолегирани и неръждаеми стомани, както и изделия от чугун. Преминаването от един към друг вид електрод е лесно и мигновено. Заваряването с електрожен е правилният избор за ремонтни и монтажни дейности в много сфери. Процесът на заваряване е с най-ниските изисквания към повърхността на детайла, тъй като е с ниска чувствителност към ръжда, влага и остатъци по покритието.

Електрожени на koledzhikov.bg

Според вида на захранването си използват монофазна или трифазна електрическа енергия. Изборът на подходящ ток при заваряване с електроди е един от най-важните фактори за постигане на добър резултат. По-мощните електрожени, които Ви предлагаме достигат максимален заваръчен ток 380 A. Силата на тока може да варира значително в зависимост от различните позиции на заваряване. Нашите заваръчни апарати са способни да работят с електроди с размери от 1.6 до 8 милиметра - в зависимост от модела. Популярно правило за заварка е 30 - 40 Ампера на 1 мм от електрода. При избор на електроди за заваряване с електрожен е необходимо да се съобразите с:

  • Размера;
  • Силата на тока;
  • Издръжливост;
  • Тип на тока, който ще се използва;
  • Възможни позиции на шева;
  • Металите, които могат да съединяват.

За да сте сигурни че избирате правилната заваръчна машина разгледайте нашите предложения от топ производители DECA, GYS и RAIDER.

Електрожен GYS MASTER 250

Апарат за MMA заваряване GYS MASTER 250 е създаден, за да бъде използван от професионални работници при висок интензитет и ежедневно натоварване.

GYS
Цена 2 085.00 лв.
Електрожен GYS MASTER 450

GYS MASTER 450 е френска заваръчна техника за професионални потребители. Този заваръчен апарат е  предназначен за строителни и ремонтни дейности.

GYS
Цена 3 270.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички