Филтрирай по:
Цена
89 лв. 3125 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрожени

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 22 артикул(а)
Електрожени Видове и Цени — Коледжиков

Електрожен

С електрожен за електродъгово заваряване можете сами да съединявате метални изделия чрез заварка. Разходите за инвестиция и поддръжка са минимални, а резултатите са винаги отлични. Изборът на електроди на пазара е голям, а това означава, че можете да заварявате разнообразни материали, като например нелегирани, нисколегирани, високолегирани и неръждаеми стомани, както и изделия от чугун. Преминаването от един към друг вид електрод е лесно и мигновено. Заваряването с електрожен е правилният избор за ремонтни и монтажни дейности в много сфери. Процесът на заваряване е с най-ниските изисквания към повърхността на детайла, тъй като е с ниска чувствителност към ръжда, влага и остатъци по покритието.

Електрожени на koledzhikov.bg

Според вида на захранването си използват монофазна или трифазна електрическа енергия. Изборът на подходящ ток при заваряване с електроди е един от най-важните фактори за постигане на добър резултат. По-мощните електрожени, които Ви предлагаме достигат максимален заваръчен ток 380 A. Силата на тока може да варира значително в зависимост от различните позиции на заваряване. Нашите заваръчни апарати са способни да работят с електроди с размери от 1.6 до 8 милиметра - в зависимост от модела. Популярно правило за заварка е 30 - 40 Ампера на 1 мм от електрода. При избор на електроди за заваряване с електрожен е необходимо да се съобразите с:

  • Размера;
  • Силата на тока;
  • Издръжливост;
  • Тип на тока, който ще се използва;
  • Възможни позиции на шева;
  • Металите, които могат да съединяват.

За да сте сигурни че избирате правилната заваръчна машина разгледайте нашите предложения от топ производители DECA, GYS и RAIDER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички