Филтрирай
Цена
591лв.1292лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Вакуум помпи за климатици и хладилници

Вакуум помпи за климатици и хладилници — Коледжиков

Вакуум помпа от koledzhikov.bg

Никой не обича да прекарва и един ден в разгара на лятото без работещ климатик. Едно от най-лесните неща, които можете да направите, за да увеличите ефективността на вашата система, е да използвате вакуумна помпа. Предлагаме ви професионални вакуум помпи за хладилна и климатична техника от водещи и доказани марки. След преминаване на профилактика с вакуум помпа Вашият климатик у дома или в колата отново ще възвърне първоначалната си мощ, за да можете да си създадете максимално прохладна и комфортна среда.

Вакуум помпи за климатици

Изпълняват основно две функции, които помагат на Вашия климатик да работи отново ефективно.

  • Премахват вода, въздух или газ от уреда, като го предпазват при зареждане с хладилен агент.
  • Използват се и за замразяване на водните пари в системата, за да се контролира налягането в устройството. Тъй като налягането спада, водата ще остане при стайна температура и ще излезе от системата като пара.

Един от знаците, че трябва да използвате вакуум помпа за климатична техника, е замръзнала или корозирала вътрешна намотка. Нейната употреба е необходима и когато сте изпускали част от хладилния агент при някаква ремонтна дейност. В тази ситуация помпата се оставя да работи, докато системата не бъде изчистена от всички замърсители и е достигнала правилното вътрешно налягане. Вместо да страдате през горещото лято с климатик, който Ви струва много пари, но не си върши работата, използвайте вакуумна помпа, за да се уверите, че системата е чиста от всякакви течности или въздух.

Изберете някои от нашите предложения на водещите производители на този вид техника, като MAKITA и ROTHENBERGER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички