Категории
Филтрирай
Цена
0лв.8312лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Валцоващи машини

Валцоващи машини на Хит Цени — Коледжиков

Валцоваща машина

Валцоващите машини за металообработване се използват главно за изтъняване на листове ламарина, но и за материали с друг състав, различен от стомана. Машината за валцоване извършва прецизно формоване на металните листове. Използват се в професионални и занаятчийски цехове, от майстори и хоби занаятчии. Предлагаме Ви да изберете най-добрата машина за Вашите цели от широката ни гама със следните задвижвания:

  • Ръчно;
  • Електрическо;
  • Хидравлично.

Високият клас валцоващи машини притежават голяма гъвкавост при работа и множество екстри. Имат предимства, като висока скорост, електродвигатели с голяма мощност, авариен прекъсвач, безстепенно регулиране на скоростта и преносим контролен панел.

Валцоващи машини от koledzhikov.bg

Професионалните машини за валцоване са специални промишлени машини и също така се третират, като такива. По същество има два различни вида. Единият тип се използва в големите фабрики за обработка на стомана, докато другият се използва в по-малките компании за обработка на метали. В големите професионални валцуващи машини стоманата, която се обработва може да бъде все още гореща. Поради тази причина всички работни стъпки са електронно контролирани. В тези големи машини моторът е разположен отстрани на така наречената стоманена мелница, над която се прокарва горещата стомана. Тук процесът на валцуване се осъществява автоматично, стоманата се пресова между две ролки и по този начин става малко по-тънка. Това продължава, докато стоманата не се разточи до желаната дебелина.

В този раздел сме побрали доста продукти марка BERNARDO, насочени както към професионалния потребител така и към хоби майсторите, ако не успявате да се ориентирате не се колебайте да се свържете с нас за помощ при избора Ви.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички