Пръскачки

Пръскачки ⋆ Вносител ⋆ Ниски Цени ⋆ Коледжиков

Какво е пръскачка?

Градинската пръскачка е машина за поливане, която е задължителна за всеки градинар, който желае да осигури защита на своята продукция от суша, насекоми и листни болести. Работата ѝ е базирана на прост физичен закон - разликата между налягането в работния резервоар и атмосферното налягане. Разтворът се подава през маркуч под високо налягане, а разпръскването му се регулира чрез използването на дюзи и механизъм за управление. 

Какви видове пръскачки предлагате? 

Всеки вид пръскачка има своите особености и характеристики, които определят за какви цели е подходяща. 

Моторни пръскачки

Наричани още бензинови, тези пръскачки са изключително мощни и с тях можете да осъществявате прецизно пръскане, торене и дезинфекция на по-големи площи. 

Акумулаторни пръскачки

Пръскачките на батерии са леки, удобни за продължителна работа и могат да бъдат колесни или гръбни. Снабдени са с батерия и зарядно устройство и не изискват непрекъснато ръчно изпомпване. Често се използват не само за градинска работа, но и за миене на прозорци, автомобили, стопански постройки, тротоари и др. 

Ръчни градински пръскачки

Този вид градинска пръскачка действа на принципа на сгъстения въздух, като освобождава желания разтвор под формата на мъгла или струя. Предпочитана е за разсадници, градини с цветя и по-малки лични стопанства. 

Пулверизатори

Пулверизаторите са най-малките уреди за пръскане. Обикновено са с компактен размер и удобно се държат с една ръка. Капацитетът на резервоара им е от 600 милилитра до 3 литра. Налягането, необходимо за разпръскване, се получава от ръчна помпа за нагнетяване.

Пръскачка тип раница

Те са най-добрият избор за хора, които ще осъществяват пръскане с продължителност повече от половин час. Техният обем достига до 30 литра. Разработени са така, че да осигуряват равномерно разпределение на теглото, за да чувствате по-малко напрежение в раменете и гърба. 

Пръскачките тип раница, наричани още гръбни, биват механични, акумулаторни или бензинови. Сред тях са най-добрите модели пръскачки за лозе.

Прикачни пръскачки за трактор

С тракторна пръскачка може да обработите огромна площ и да работите продължително без нужда от презареждане.

За какво са предназначени?

Градинската пръскачка има много приложения. Най-вече тя се използва за поливане и третирания с продукти за растителна защита - хербициди, пестициди, инсектициди и др.


Защо да купим пръскачка от Коледжиков?

В магазина ни ще откриете богато разнообразие от ръчни, акумулаторни и бензинови пръскачки на MAROLEX, CIFARELLI, SOLO, RAIDER, STIHL, OLEO MAC, MATABI и други, предназначени за клиенти с различни потребности и финансови възможности. Редовно допълваме продуктовата си гама и може да се похвалим с отличен сервизен център, на чиито услуги може да разчитате в случаите, когато срещате проблеми с вашата градинска техника. 


Можем ли да направим поръчка без регистрация?

За удобство на нашите клиенти сме предоставили възможност за поръчка без регистрация. Това може да стане по телефон, имейл или с лично съобщение на Facebook-страницата ни, като заяви „Бърза поръчка“ под желания продукт или като направите поръчка като гост. 


Какви са начините за доставка?

Ако не можете да вземете желаните продукти от наш физически магазин, предлагаме доставка по избран от Вас куриер и чрез личен разнос.  


Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 


В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за получаване на поръчка е до 3 работни дни. Изключение правят машините и оборудването, за които е необходимо производствено време. При тях срокът за доставка е до 30 работни дни. За по-точен отговор на този въпрос може да се обърнете за информация към нашите търговски консултанти. 


В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пръскачки"?

Цените на пръскачките варират от 20 лв. до 1400 лв. 

Категории

Електрически пулверизатор за работа с акумулаторна пръскачка ELEFANT SEFS02,12V, 55W, отделение за батерии
Разпръсквачка ELEFANT SEFS02 е преносим електрически уред, който улеснява разпръскването на различни препарати върху растенията. Разполага със...
ELEFANT
Цена 58.90 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички