Отопление

Отоплителни уреди | Топ цени | Коледжиков

В категория Отопление ще откриете всички необходими уреди за отопление на дома, офиса и производствени помещения. Има модели за професионални и домашни потребители, които лесно може да приспособите според нуждите ви. 

Всички печки за отопление се предлагат в различни модели, технология, тип захранване и се различават по производителност, размер и външен вид, така че да отговарят на изискванията на различните потребители. 

Разполагаме с: 

     o Калорифери

     o Инфрачервени отоплители

     o Отоплители на отработено масло

     o Керосинови печки

     o Мобилни климатици.

Какви отоплители предлагате?

Електрически, дизелови и газови калорифери 

Добре затопленият въздух в помещенията е предпоставка да се чувстваме комфортно и уютно в тях. С калорифер може бързо да коригирате температурата или да го използвате като поддържащо средство за отопляване на големи помещения. Съвременните отоплители са безопасни за употреба и могат да работят на тих или безшумен режим.

Някои модели калорифери поддържат функция вентилатор за охлаждане, която е прекрасна алтернатива на климатиците, като циркулиране на студения въздух в помещението. 

Инфрачервени отоплители 

С инфрачервен отоплител можете ефективно да отоплявате дома, офиса и производствени помещения и складове. Те са лесни за поддържане и икономични. При избора на модел трябва да отчетете квадратурата на мястото, за да определите какъв размер ви трябва и с каква производителност. 

Характерно за всички инфрачервени отоплители е, че нагряват подобно на слънчевата светлина и работата им не се повлиява от въздушни потоци. По-големите модели може да се управляват с дистанционно устройство. 

Отоплители на отработено масло

Когато искате да отоплявате евтино големи пространства, изберете печки на отработено масло. Те са с висока производителност и са предпочитани на места, където няма функциониращо централно отопление - сервизи, гаражи, складове, производствени помещения и др. 

Керосинови печки 

При липса на електрозахранване в гаража, магазина, работилницата или склада е препоръчително да се използват керосинови печки за отопление. Те не изискват специални умения за употреба или инсталация. Необходимо е само да осигурите редовна вентилация, тъй като отделят обработени газове. 

За удобство се предлагат преносими керосинови печки, които може да премествате според нуждата. 

Мобилни климатици

С мобилен климатик в дома и офиса лесно ще охлаждате помещенията през горещите летни дни. Те са компактни, не изискват предварителен монтаж и разходът на електричество зависи от размерите на стаите и температурата на въздуха. Някои модели мобилни климатици имат и режим изсушаване.  

За вас сме подбрали уреди за отопление на световноизвестни марки като AERIAL, BREEZAIR, CALOREX, FERVI, MAKITA, MASTER, MO-EL, RAIDER и TROTEC.

Защо да купите отоплители от koledzhikov.bg?

Ние сме водеща компания в сферата на търговията, чиито дългогодишен опит гарантира максимална удовлетвореност на клиентите ни, тъй като техните желания са на първо място. Поддържаме най-добрите цени на стоките си, перфектно обслужване и качествен сервиз. Всеки клиент, който се е възползвал от закупуването на стока от нас е останал доволен и винаги се е връщал за още, защото правим нещата както трябва!

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, можете да направите бърза поръчка без да се регистрирате предварително, а ние ще имаме отговорността да се свържем с вас в рамките на работния ден. Освен това е възможно да направите вашата поръчка и чрез акаунта си в Google и Facebook.

Какви са начините за доставка?

Можете да се възползвате от следните начини за доставяне на вашата поръчка:

     o Лично получаване в някой от нашите магазини в София или Варна.

     o Доставка до избран от вас офис, на предпочитана куриерска фирма.

     o Доставка до адрес, с предварително избрана куриерска фирма

Каква е цената за доставка?

Всяка една от машините, които предлагаме се доставя с куриер или се получава лично в някой от магазините ни, като при поръчка на стойност над 250 лв., транспортът се поема от нас

Изключение правят продукти от категория "Винарско оборудване", някои модели тракторни косачки, професионални машини или промоционални стоки. По време на поръчката ще разберете за чия сметка ще са транспортните разходи, като за максимална точност е добре да уточните крайната цена с търговец на фирма Коледжиков.

В какъв период ще получим продуктите?

Нашата компания работи изключително усилено, за да се гарантира експресното и сигурно получаване на вашите поръчки. В повечето случаи можем да доставим вашите продукти в рамките на 1 до 3 работни дни, в зависимост от натоварването на куриерите, на които разчитаме, за да ви доставят стоките. В някои случаи доставките изискват по-дълго време за изпълнение, като максималният период е 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Отопление"?

При нас ще откриете отоплители, които ще отговорят на нуждите на всякакъв тип потребители – професионални, хоби и домашни. Цените започват от около 30 лв. и достигат до 16 000 лв., като мощността, издръжливостта и качеството на най-скъпите модели е на най-високо ниво.

Как и кога можем да се свържем с Вас? 

Можете да се свържете с нас по телефон, e-mail или като ни пишете в социалните мрежи във всеки работен ден, като работното време на магазините ни е следното:

За Варна - Тел. 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90 / e-mail: varna@kol-bg.com:

● от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

● Събота: 8.30 - 14.00 ч.

● Неделя: почивен ден 

За София - Тел. 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581 / e-mail: sofia @kol-bg.com:

● от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

● Събота: 9.00 - 14.00 ч.

● Неделя: почивен ден 

Още за вашия дом и бизнес:

Пречистватели на въздух

Електро и пневматични инструменти 

Почистващи машини

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички