Филтрирай
Цена
194 лв. 27925 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Каналопочистващи машини

Каналопочистващи машини на Хит Цени — Коледжиков

Каналопочистваща техника

Машина за почистване на канали

Много малко хора са наясно с канализационната система на нашите градове и села. Въпреки това те са вездесъщи и изпълняват важни задачи, за да могат да гарантират нормалното ни ежедневие. За да могат каналите и тръбопроводите да изпълняват задачите си без ограничения, те трябва да се почистват на редовни интервали и всички остатъци да бъдат отстранени. Ето защо Ви предлагаме да се оборудвате с нашите каналопочистващи машини.

Те притежават множество предимства:

  • Отпушват бързо и ефикасно;
  • С тях се борави лесно и удобно;
  • Издържат на голямо работно натоварване;
  • Подходящи са за професионална употреба.

Каналопочистващи машини от koledzhikov.bg

Имаме специална машина за почистване на канализацията чрез водна струя. С такава машина отпушването е сравнително лесно и без проблеми. Освен това се отървавате от всякакви остатъци и отлагания. В зависимост от индивидуалните изисквания се предлагат и различни модели на ръчни и електрически машини за почистване на канали. За всеки различен случай може да се използва и различен инструмент. От значение е и диаметъра на тръбата, която трябва да се почисти. Освен това трябва да се знае и докъде трябва да се проникне, преди да се достигне и отстрани действителното запушване. Спиралната машина вкарва в тръбата накрайник, за да почисти и премахне запушването чрез въртене. Отлаганията и замърсяванията е необходимо да се отстраняват на редовни интервали, преди тръбата да бъде напълно блокирана, което би довело до спиране на отичането на водата.

При избора на машина за отпушване на канализации може да се доверите на опита на MILWAUKEE, REMS, RIDGID и ROTHENBERGER.

При нас може да намерите и машини за заваряване на тръбимашини за лепене на тръбитръборези, уреди за замръзяване на тръбопроводитръбни ключове както и друга ВиК, заварръчна техника и компресори от топ производители.

Машина за почистване на тръби и канали REMS Cobra 32 set
REMS Cobra 32 set е мощен електроуред, предназначен за почистване на запушени тръби и канали, с максимален диаметър до 25 сантиметра. Машината за...
REMS
Редовна цена 10 864.12 лв. Цена 7 884.00 лв.
  • -2 980.12 лв.
Инструмент за почистване на тръби и канали REMS Mini-Cobra
Инструмент за почистване на тръби и канали REMS Mini-Cobra притежава прост, здрав, практичен дизайн. Заключване на кабела чрез бързодействащ...
REMS
Редовна цена 437.00 лв. Цена 357.60 лв.
  • -79.40 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички