Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
189 лв. 8475 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Бензинови генератори

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 181 артикул(а)
Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR HYUNDAI HY 9000 LEK

Агрегат, бензинов HY 9000 LEK на HYUNDAI разполага със система, която регулира напрежението по време на експлоатация, като по този начин защитава захранваното от него оборудване. 

HYUNDAI
Редовна цена 1 882.00 лв. -3% Цена 1 825.54 лв.
  • -3%
Брой:
Бензинови генератори за ток на Хит Цени — Коледжиков

Бензинов генератор за ток от koledzhikov.bg

Притежаването на генератор за ток означава независимост и сигурност. С него човек може да си осигури захранване в най-отдалечените райони. Бензиновите генератори се използват в строителството и в селското стопанство. Има много области, в които един генератор може да бъде полезен. Той е задължителен инвентар за болници, IT компании, лаборатории и други места, в които прекъсването на тока може да причини големи щети. Стартира се лесно и може да захранва няколко уреда наведнъж, спрямо предписанието на производителя.

Съществуват два типа генератори на бензин:

  • Монофазни;
  • Трифазни.

Бензинови генератори за ток или още наричане агрегати за ток

Идеални е за аварийни и спешни случаи. В случай на прекъсване на електрозахранването генераторът автоматично възстановява тока. Ако във Вашата компания имате чувствителни устройства, като компютри, софтуер или сървъри, които могат да се повредят в случай на срив, тогава такъв уред Ви е наистина необходим. Монофазният генератор е подходящ за всяко домакинство. Трифазните агрегати са полезни при захранване на големи машини и отоплители.

Снабдете се сега с бензинов генератор за ток от SUZUKA, AL-KO, AGT, ANTOR, CHAMPION, CIMEX, DeWALT, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, MAKITA, ELEKTRO MASCHINEN, PETROV, CROSS PLUS, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, BRIGGS & STRATTON, SUBARU.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички