Бензинови генератори за ток

Бензинови генератори за ток ⋆ Ниски цени ⋆ Коледжиков

Бензинов генератор за ток от koledzhikov.bg

Притежаването на генератор за ток означава независимост и сигурност. С него човек може да си осигури захранване в най-отдалечените райони. Бензиновите генератори се използват в строителството и в селското стопанство. Има много области, в които един генератор може да бъде полезен. Той е задължителен инвентар за болници, IT компании, лаборатории и други места, в които прекъсването на тока може да причини големи щети. Стартира се лесно и може да захранва няколко уреда наведнъж, спрямо предписанието на производителя.

Съществуват два типа генератори на бензин:

  • Монофазни;
  • Трифазни.

Бензинови генератори за ток или още наричане агрегати за ток

Идеални е за аварийни и спешни случаи. В случай на прекъсване на електрозахранването генераторът автоматично възстановява тока. Ако във Вашата компания имате чувствителни устройства, като компютри, софтуер или сървъри, които могат да се повредят в случай на срив, тогава такъв уред Ви е наистина необходим. Монофазният генератор е подходящ за всяко домакинство. Трифазните агрегати са полезни при захранване на големи машини и отоплители.

Снабдете се сега с бензинов генератор за ток от SUZUKA, AL-KO, AGT, ANTOR, CHAMPION, CIMEX, DeWALT, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, MAKITA, ELEKTRO MASCHINEN, PETROV, CROSS PLUS, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, BRIGGS & STRATTON, SUBARU.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички