Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
147 лв. 2429 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Парочистачки

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)
Парочистачка KARCHER SC 1

Забравете за търкането на плочки и жуленето на мазни петна във фурната. Парна чистачка KARCHER SC1 размеква всяко петно, за да се отстрани лесно.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 147.00 лв.
Брой:
Парочистачка KARCHER SG 4/4

Оптималното почистване с пароструйка KARCHER SG 4/4 се постига благодарение на налягането и VapoHydro функцията за непрекъснат контрол върху влажността на парата.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 2 429.00 лв.
Брой:
Парочистачка NILFISK STEAMTEC 312

Електрическа парочистачка NILFISK STEAMTEC 312 подгрява водата в контейнера си посредством бойлер, за да се превърне в пара, която служи за почистване на различни повърхности, без използването на агресивни химикали.

NILFISK
Цена 377.00 лв.
Брой:
Парочистачки Видове и Цени — Коледжиков

Парочистачки за почистване без препарати

Парочистачките се предлагат в множество разновидности, но всички те са универсални машини за почистване с пара. Има ръчни и с форма наподобяваща прахосмукачка. Могат да използват широка гама от приставки и аксесоари за почистване. Подходящи са за почистване в градината, гаража, дома, колата, както и в професионалната сфера на ресторантьорството, промишлеността и други. Парочистачката се оценява не само с отлично представяне, но и с много полезни функции. Успява да премахне дори упоритите замърсявания. Времето за загряване на водата е кратко, което означава, че не губите много време в чакане щом я включите.

Парочистачка Керхер и много други

Почти всяка парочистачка е оборудвана с резервоар за вода. Водата се нагрява до много висока температура и излиза през дюза чрез натискане на бутон. В зависимост от модела налягането на парата достига скорост до 180 км / ч. Това обяснява отличния почистващ ефект на тези устройства за почистване с пара. Високите температури и налягането премахват лесно дори упоритите замърсявания.

Предимства и характеристики на машини за почистване с пара

  • По-големите модели покриват по-голяма площ с едно пълнене на резервоара;
  • Притежават предпазен клапан;
  • Загряват много бързо;
  • Могат да работят с различни аксесоари и приставки (в зависимост от модела);
  • Ръчните модели имат леко тегло;
  • Моделите тип прахосмукачка се придвижват лесно;
  • Убиват бактерии и микроби;
  • Отстраняват повечето замърсявания и мазни наслоявания;
  • Имат универсално приложение.

Професионални и хоби парочистачки

Функцията за регулиране на парата е присъща на професионалните и на някои от по-скъпите хоби модели. Почистването само със силата на парата, без добавяне на химически почистващи препарати е здравословно и екологично. С такъв уред могат да се почистват добре различни повърхности, при което могат да бъдат елиминирани до 99.9 % бактерии, микроби и акари. Всеки, който оценява почистването без химикали, само със силата на парата би предпочел нашите машини за почистване с пара. Улеснете живота си и изберете някои от моделите на световноизвестните марки KARCHER, BLACK+DECKER, LAVOR, GEKO, NILFISK.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички