Филтрирай
Цена
1990лв.3599лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Уреди за бране на реколта

Уреди за бране на плодове • Плодоберачи → Цени — Коледжиков

Какво е уред за бране на плодове?

Уредите за събиране на реколта от плодове на високо (ябълки, сливи, орехи, лешници, маслини и други) може да ги срещнете под различни формулировки - тресачка за плодове, приспособление за за бране на ябълки и круши, плодоберач, телескопичен прът за бране на плодове, машина за събиране на лешници и т.н. Обикновено те са оборудвани с електрически или бензинов двигател и дълъг вал, завършващ с щипка. Принципът им на работа е прост. Клонът се захваща с щипката, а машината го раздрусва силно. По този начин зрелите плодове падат на земята. Уреди за събиране на плодове могат да се използват за бране на различни овощни плодове, както и за маслини и ядки. Те съкращават времето за работа и положения труд, като по този начин се изплащат много бързо.

Отличителни характеристики на приспособленията за бране на плодове:

● Уникален, преносим лек и ефективен дизайн.

● Постигат 3-4 пъти по-висока производителност в сравнение с ръчното бране.

● Обирането на зрял плод се извършва бързо и преди неговото презряване.

● Не се налага използване на стълба.

Уредът за събиране на плодове щади дърветата

При използването на уред за брулене на клони не увреждате дървото, докато берете плодовете му, а новорастящите и тънки клонки ще останат здрави. Предимството на тази машина е, че може да се използва върху младите маслинови дръвчета, когато кората им е все още сравнително мека. 

Дължината на вала варира от 1.8 до приблизително 3 метра, което означава, че няма да Ви е необходима стълба. Така ускорявате брането и минимизирате риска от злополука при качване и слизане по дърветата.

Какви уреди за събиране на реколта предлагаме в магазини Коледжиков?

Предлагаме бензинови уреди за бране на плодове и ядки, които улесняват процеса на събиране на реколта, като намаляват усилията и затрудненията свързани с работния процес.

Препоръчваме бензиновите плодоберачи с телескопична дръжка с маркa: 

● HFS Harvester

● STIHL

● HUSQVARNA

● CIFARELLI

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да! Когато поръчвате без регистриран профил е необходимо да въведете имена, адрес за доставка и контакт за връзка. Това се налага при всяка поръчка, която правите. 

За да избегнете честото въвеждане на данни при редовно пазаруване е добре да създадете акаунт, който ще пази всичко необходимо за направата на следващата ви покупка.

Какви са начините за доставка?

Ние доставяме вашите покупки с някой от следните варианти:

     o На личен адрес

     o С доставка от наш куриер

     o С избрана куриерска фирма

     o Чрез лично вземане в някой от нашите магазини-шоуруми.

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка зависи от стойността на продуктите и дали са в промоция. Обикновено предлагаме безплатна доставка на поръчки, чиято стойност е над 250 лева. При стоки на промоция е възможно да се начисли допълнителна такса за транспорт, което се уточнява в процеса на обработка на поръчката. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартното време за доставка на повечето продукти е до 3 работни дни. Предлагат се стоки, които изискват внос от други държави и при тях може да се получи по-голямо забавяне, от 2 седмици до 1 месец. Когато се налага по-дълъг период за доставка уведомяваме нашите клиенти, за да се чувстват сигурни и доволни от обслужването.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория “Уреди за събиране на реколта”?

Налични са професионални уреди за бране на реколта с цени между 2000 и 3000 лева. 
Вижте още:

Мини акумулаторна резачка

Лозарска ножица

Бензинова косачка

Уред за събиране на реколта HFS KAWASAKI YA, 55 мм
С уред за събиране на реколта HFS брането на плодове, ядки и маслини се извършва много по-бързо, отколкото по стандартния начин – на ръка и със...
HFS
Редовна цена 2 490.00 лв. Цена 1 990.00 лв.
  • -500.00 лв.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички