Категории
Филтрирай
Цена
1569лв.182118лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Фрези за метал

Фрези за метал на Топ Цени и Качество — Коледжиков

Фреза за метал

В производството една от най-важните металообработващи машини е фрезата. Използва се при оформянето на плоски и неправилни повърхности от стомана. Освен тази основна функция, може да изпълнява и други задачи като пробиване, рязане и създаване на слотове.

Фрезите за метал се категоризират основно, като:

  • Вертикални;
  • Хоризонтални.​

Вертикалните фрези имат вертикална ориентация на оста на шпиндела, докато хоризонталните фрези използват хоризонтална ориентация на оста на шпиндела. Фрезоването е процес, при който се отстранява на част от повърхността на детайл. Фрезата обикновено се придвижва перпендикулярно на оста си, така че рязането да става по обиколката на резачката. Докато фрезата навлиза в работната част, режещите ръбове (флейти или зъби) на инструмента многократно се врязват и излизат от материала, като отстраняват стружки от работното парче. Режещата повърхност обикновено е изработена от твърд и устойчив на висока температура материал, така че да се износва по-бавно.

Фрези за метал от koledzhikov.bg

Фрезите, които Ви предлагаме използват монофазно или трифазно електрическо захранване. В нашия каталог ще откриете машини за професионална и любителска употреба, готови да отговорят на изискванията и нуждите на всяка металообработваща фирма или голяма компания. Препоръчваме Ви здрави, надеждни и високопроизводителни машини марка BERNARDO, които са доказан лидер на пазара.

Фреза за метал BERNARDO KF 10
Фреза за метал BERNARDO KF 10 има многобройни възможности за приложение, като челно фрезоване, правене на прорези и други. Възползвайте се от...
BERNARDO
Редовна цена 1 945.00 лв. Цена 1 569.00 лв.
  • -376.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички