Филтрирай по:
Цена
1579 лв. 153000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Фрези за метал

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 70 артикул(а)
Фреза за метал BERNARDO KF 25 Pro

Пробивна и фрезова машина KF 25 Pro e с голям диапазон на скорост до 3000 об/мин, мощен задвижващ мотор 900 W и конус на шпиндела МК 3, което прави този модел идеален за потребител с високи очаквания.

BERNARDO
Цена 4 349.00 лв.
Брой:
Фрези за метал на Топ Цени и Качество — Коледжиков

Фреза за метал

В производството една от най-важните металообработващи машини е фрезата. Използва се при оформянето на плоски и неправилни повърхности от стомана. Освен тази основна функция, може да изпълнява и други задачи като пробиване, рязане и създаване на слотове.

Фрезите за метал се категоризират основно, като:

  • Вертикални;
  • Хоризонтални.​

Вертикалните фрези имат вертикална ориентация на оста на шпиндела, докато хоризонталните фрези използват хоризонтална ориентация на оста на шпиндела. Фрезоването е процес, при който се отстранява на част от повърхността на детайл. Фрезата обикновено се придвижва перпендикулярно на оста си, така че рязането да става по обиколката на резачката. Докато фрезата навлиза в работната част, режещите ръбове (флейти или зъби) на инструмента многократно се врязват и излизат от материала, като отстраняват стружки от работното парче. Режещата повърхност обикновено е изработена от твърд и устойчив на висока температура материал, така че да се износва по-бавно.

Фрези за метал от koledzhikov.bg

Фрезите, които Ви предлагаме използват монофазно или трифазно електрическо захранване. В нашия каталог ще откриете машини за професионална и любителска употреба, готови да отговорят на изискванията и нуждите на всяка металообработваща фирма или голяма компания. Препоръчваме Ви здрави, надеждни и високопроизводителни машини марка BERNARDO, които са доказан лидер на пазара.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички