FERRIS

FERRIS

Професионални косачки за трева FERRIS

  • Първообраза на FERRIS е основан през 1909 година, но през първите години компанията се занимава с нещо коренно различно от сегашната си дейност. Първите продукти на производителя са машини за доене на крави.
  • С нововъзникващата индустрия за озеленяване, през 1986 година компанията пренасочва фокуса си към производството на косачки. Оттогава марката е синоним за модерни машини със съвременен механизъм и ангажимент към клиента.
  • През 1987 г. представя и патентова първата хидростатична машина за косене. Компанията е отличена с престижната награда за иновации от Института за външно енергийно оборудване (OPEI) за своя пробив.
  • През 1988 г. печели награда OEMmie в категория „Иновативни инженерни решения“ чрез революция в индустрията с въвеждането на независима система за окачване.
  • През 1999 г. става дъщерно дружество на Simplicity Manufacturing, Inc.
  • През следващите години, Simplicity демонстрира своята ангажираност към компанията, като увеличава работна сила, разширява броя на производствените фабрики и влага ресурси в разработването на продукти.
  • От 2000 до 2016 г. разработва и усъвършенства своите косачки с нулев радиус на завиване, косящи трактори с изправено положение на оператор, професионални тревокосачки. За да се справи с нарастващото производство поради голямо търсене, FERRIS разширява своята фабрика в Munnsville.

Косачки за паркове и градини FERRIS

Днес компанията предлага професионално оборудване за косене на тревна растителност което Ви помага да работите по-бързо, докато постигате повече с по-голяма лекота. Гамата продукти на марката е съставена от:

Няма значение кои ще изберете, всички притежават безкомпромисна производителност и качество. Проектирани са и са конструирани, така че да издържат непрекъснато, целодневно натоварване при косене на големи площи. Инженерите на FERRIS проектират подвижните компонентите с по-дълъг живот, намалявайки времето за обслужване и увеличаване на крайния резултат.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички