Филтрирай по:
Цена
168 лв. 2908 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Циркулационни помпи

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 32 артикул(а)
Циркулационна помпа за парно отопление GRUNDFOS COMFORT 15-14 BA PM

Циркулационна помпа за парно отопление GRUNDFOS COMFORT 15-14 BA PM няма нужда от допълнителна защита на двигателя, благодарение на интегрираната електроника.

GRUNDFOS
Цена 365.00 лв.
Брой:
Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 15/1-4

Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 15/1-4 е оборудвана с много устойчив на блокирания синхронен електромотор с технология ECM и интегрирано регулиране на мощността, чрез електроника.

WILO / ВИЛО
Цена 260.00 лв.
Брой:
Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 25/1-6

Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 25/1-6 има възможност за избиране на режим на работа според целта, като например за радиаторно или подово отопление.

WILO / ВИЛО
Цена 269.00 лв.
Брой:
Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos Maxo 30/0.5-10

Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos Maxo 30/0.5-10 притежава интегриран електронен контрол на мощността за безстепенно дефиниране на диференциално налягане.

WILO / ВИЛО
Цена 977.00 лв.
Брой:
Циркулационни помпи на Хит Цени — Коледжиков

Помпа за парно, гарантира правилното налягане в котела

Циркулационните помпи са предназначени за вграждане в отоплителни системи, както в нови сгради и жилища, така и за подмяна в стари. Рециркулацията на вода премахва „чакането“ за топла вода до крайните водоизточници, като душове и мивки. Така се предотвратява изтичане на литри и дори кубици топла или студена вода право в канализацията. 

Намират приложение в следните отоплителни системи:

  • Парни;
  • Подови;
  • Радиаторни.

Бустер помпи за парно от koledzhikov.bg

Гарантират, че отоплителните системи се доставят правило с (топла) вода. Циркулационната помпа може да се намери във всяка къща или сграда, в която има радиатори и / или подово отопление. В по-големите къщи / сгради в повечето случаи се инсталират няколко циркулационни помпи, които да позволят пълна циркулация. Подходящи са за монтаж към системи за отопление, охлаждане и рециркулация на топла вода в жилищни и търговски сгради. Циркулационни помпи движат топлата вода от котела към отоплителните уреди. Енергоефективни са и притежават мотор с постоянен магнит, който може да Ви спести до 80 % електроенергия в сравнение с конвенционални циркулационни помпи.

В тази категория ще откриете циркулационни помпи за парно отопление марка GRUNDFOS, DAB и WILO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички