Филтрирай
Цена
128лв.4801лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Циркулационни помпи

Циркулационни помпи за парно • Бустер помпи — Коледжиков

Приложения на циркулационните помпи за парно

Циркулационните помпи са предназначени за вграждане в отоплителни системи, както в нови сгради и жилища, така и за подмяна в стари. Рециркулацията на вода премахва „чакането“ за топла вода до крайните водоизточници, като душове и мивки. Така се предотвратява изтичане на литри и дори кубици топла или студена вода право в канализацията. 

Съвременните циркулационни помпи намират приложение в следните отоплителни системи:

  • Парни;
  • Подови;
  • Радиаторни.

Предимства на циркулационната бустер помпа за парно

Използването на бустер помпи гарантира, че отоплителните системи се снабдяват правилно с (топла) вода. Циркулационна помпа може да се намери във всяка къща или сграда, в която има радиатори и / или подово отопление. В по-големите къщи / сгради в повечето случаи се инсталират няколко циркулационни помпи, които да осигуряват пълна циркулация.

Тези помпи са подходящи за монтаж към системи за отопление, охлаждане и рециркулация на топла вода в жилищни и търговски сгради. Те задвижват топлата вода от котела към отоплителните уреди. Енергоефективни са и са с мотор с постоянен магнит, който може да ви спести до 80 % електроенергия в сравнение с конвенционални циркулационни помпи.


Магазин Коледжиков продава циркулационни помпи за парно отопление марка GRUNDFOS, DAB и WILO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички