Филтрирай
Цена
168лв.2908лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Циркулационни помпи

Циркулационни помпи за парно • Бустер помпи — Коледжиков

Циркулационна помпа за парно за добро налягане в котела

Циркулационните помпи са предназначени за вграждане в отоплителни системи, както в нови сгради и жилища, така и за подмяна в стари. Рециркулацията на вода премахва „чакането“ за топла вода до крайните водоизточници, като душове и мивки. Така се предотвратява изтичане на литри и дори кубици топла или студена вода право в канализацията. 

Съвременните циркулационни помпи намират приложение в следните отоплителни системи:

  • Парни;
  • Подови;
  • Радиаторни.

Бустер помпа за парно от koledzhikov.bg

Използването на бустер помпи гарантира, че отоплителните системи се снабдяват правилно с (топла) вода. Циркулационна помпа може да се намери във всяка къща или сграда, в която има радиатори и / или подово отопление. В по-големите къщи / сгради в повечето случаи се инсталират няколко циркулационни помпи, които да осигуряват пълна циркулация.

Тези помпи са подходящи за монтаж към системи за отопление, охлаждане и рециркулация на топла вода в жилищни и търговски сгради. Те задвижват топлата вода от котела към отоплителните уреди. Енергоефективни са и са с мотор с постоянен магнит, който може да ви спести до 80 % електроенергия в сравнение с конвенционални циркулационни помпи.


Коледжиков продава циркулационни помпи за парно отопление марка GRUNDFOS, DAB и WILO.

Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 15/1-4

Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 15/1-4 е оборудвана с много устойчив на блокирания синхронен електромотор с технология ECM и интегрирано регулиране на мощността, чрез електроника.

WILO / ВИЛО
Цена 260.00 лв.
Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 25/1-6

Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos PICO 25/1-6 има възможност за избиране на режим на работа според целта, като например за радиаторно или подово отопление.

WILO / ВИЛО
Цена 269.00 лв.
Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos Maxo 30/0.5-10

Циркулационна помпа за парно отопление WILO Yonos Maxo 30/0.5-10 притежава интегриран електронен контрол на мощността за безстепенно дефиниране на диференциално налягане.

WILO / ВИЛО
Цена 977.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички