Филтрирай по:
Цена
98 лв. 5200 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Инверторни електрожени

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 45 артикул(а)
Инверторен електрожен RAIDER RDP-IW22

Инверторен електрожен RAIDER RDP-IW22 свързва метали чрез много висока температура, произведена от електрическа дъга, установена между съединявания материал и електрод.

RAIDER
Редовна цена 168.00 лв. -10% Цена 151.20 лв.
  • -10%
Брой:
Инверторни електрожени на Хит Цени — Коледжиков

Инверторен електрожен

Инверторните електрожени сe използват за заваряване на най-различни изделия от метал. Те са по-леки, по-удобни и притежават екстри, които ги правят предпочитани пред обикновените машини за заваряване. Същността на инверторът представлява електронна система за регулиране на напрежението. В случая тази машина преобразува променливия ток в по-ниско изходно напрежение - например от 230 V променлив ток в 20 V DC изход. Инверторните устройства за заваряване използват серия от електронни компоненти за преобразуване на мощността - за разлика от конвенционалните трансформаторни устройства, които зависят главно от един голям трансформатор за регулиране на напрежението.

Инверторни електрожени от koledzhikov.bg

Предимствата на инверторните машини за заваряване са много:

  • Леко тегло и компактни размери е най-значителното и впечатляващо предимство;
  • Ефективност е около 80-90%, докато конвенционалните имат значително по-ниска ефективност от около 50%;
  • Работния цикъл е с много по високи нива, тъй като по-малките компоненти в инверторната машина могат да бъдат охладени много по-лесно и по-бързо, което означава че не е необходимо да изчаквате машината да изстине;
  • Изход на постоянен ток: Токът се коригира много по-лесно в постоянен ток, което означава, че са в състояние да заваряват с широк спектър от различни заваръчни електроди;
  • Производителността е значително по-висока, тъй като се заварява по-лесно и по-бързо, тъй като не се налага да се запалва електрода с многократно почукване върху материала.
  • Функциите са нещо, което всеки потребител оценява високо.

GYS, DECA, ELEKTRO MASCHINEN, HYUNDAI и RAIDER са нашите предложения за машини за заварка.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички