Филтрирай
Цена
20800 лв. 36900 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Пясъкоструйки

Пясъкоструйки | Почистваща техника | Коледжиков

Професионални пясъкоструйки и бластиращи машини 

Съвременните професионални пясъкоструйки и бластиращи машини работят с уникален революционен напълно екологичен процес на вакуумно бластиране без вода и химикали. Тези устройства за почистване на фасади и графити са лесни за използвани и от начинаещи потребители. Абразивната технология позволява екологично и прецизно премахване на замърсявания, бои и прах. Използваният гранулат може да се използва отново и отново. Освен това не са необходими специални мерки за безопасност по време на работа. 

Пясъкоструйки за премахване на графити 

Фирма Коледжиков предлага професионални бластиращи машини SYSTECO TORNADO с висока ефективност. С тяхна помощ можете лесно да отстраните графити и надписи с боя, дори и от най-деликатните повърхности като тухла, мазилка, естествен камък, статуи и монументи от благородни материали.

Почистване и освежаване на фасади с бластиращи машини

Изключително лесно, без използване на химични препарати с правилно подбрания модел бластираща машина можете да възстановите до неузнаваемост дори най-замърсената и неподдържана фасада и повърхност, без да се изисква боядисване. Технологията е подходяща и за почистване на сгради, които са паметници на културата. 

Предимства на технологията за почистване с пясъкоструйка с вакуумно бластиране

Методът за вакуумно бластиране чрез пясъкоструй се различава значително от конвенционалното пясъкоструене. Докато обикновената пясъкоструйна обработка пренася пясък с високо налягане върху обработваната повърхност, методът на вакуумно бластиране засмуква гранули чрез създаденото отрицателно налягане в контейнера за абразивен материал и ги ускорява със сила до 400 км/ч, създавайки мощна струя. Високата скорост на гранулите води до перфектни резултати при отстраняване на замърсявания и бои от различни твърди повърхности. Поради това тази технология за абразивно почистване се нарича още система за меко почистване под налягане. 

Пясъкоструите не трябва да се сравняват с традиционните пясъкоструйки и машините за изчистване със сух лед, тъй като са доста по-различни.

 

Препоръчваме използване на бластиращи машини и пясъкоструйки за:

  • Премахване на графити;
  • Освежаване на паметници на културата;
  • Почистване на фасади, фуги на зидове, подове, стълбища, стъпала и други.

Още машини за почистване:

Снегорини

Парочистачки

Подопочистващи машини

Пясъкоструйка TORNADO ACS 35 Elite Plus-System

Пясъкоструйка за почистване на фасади и премахване на графити Tornado ACS 35 е по-добра от алтернативните пясъкоструйки и бластиращи водосотруйки, защото почиства всякаква повърхност, без химикали и нужда от защитни дрехи.

SYSTECO
Цена 36 900.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички