Филтрирай по:
Цена
20800 лв. 36900 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Пясъкоструйки

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)
Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Premium-System 4 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Почистване на фасади. Пясъкоструй за почистване Tornado ACS 35 включва вакуумен генератор със съответния патронен филтър за отлагане на прах, както и подходящите контейнери за бластиращи частици.

Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Premium-System 4 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ от топ производител в Колежиков
Цена 24 800.00 лв.
Брой: Купи
Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Top-System 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Почистване на фасади. Пясъкоструй  Tornado ACS 35 е специална машина за почистване, не по-голяма от обикновена индустриална прахосмукачка, базираща се на патентована в световен мащаб технология с отрицателно налягане.

Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Top-System 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ от топ производител в Колежиков
Цена 20 800.00 лв.
Брой: Купи
Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Elite Plus-System 8 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Почистване на фасади. Пясъкоструй  Tornado ACS 35 е по-добра от алтернативните пясъкоструйки и бластиращи водосотруйки, защото почиства всякаква повърхност, без химикали и нужда от защитни дрехи.

Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Elite Plus-System 8 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ от топ производител в Колежиков
Цена 36 900.00 лв.
Брой: Купи
Пясъкоструйки на Топ Цени — Коледжиков

Пясъкоструйка за премахване на графити 

Благодарение на високата ефективност на бластираща машин SYSTECO TORNADO, лесно можете да отстраните графити и надписи с боя дори и от най - деликатните повърхности, като тухла, мазилка, естествен камък, статуи и мономенти от благородни материали.

Почистване и освежаване на фасади с бластиращи машини

Изключително лесно, без използване на химични препарати с правилно подбраният модел бластираща машина на SYSTECO, можете да възстановите до неузнаваемост дори най - замърсената и неподдържана фасада и повърхност, без да се изисква боядисване. Естественото възстановяване от фасади до паметници на културата, само с една машина, която е напълно еко съобразна и щади природата.

Пясъкоструене с пясъкоструйки и бластиращи машини

Методът за вакуумно бластиране чрез пясъкоструй се различава значително от конвенционалното пясъкоструене. Докато обикновената пясъкоструйна обработка пренася пясък с високо налягане върху обработваната повърхност, методът на вакуумно бластиране засмуква гранули, чрез създаденото отрицателно налягане в контейнера за абразивен материал и ги ускорява със сила до 400 км/ч, създавайки мощна струя. Високата скорост на гранулите води до перфектни резултати при отстраняване на замърсявания и бои от различни твърди повърхности. Поради това тази технология за абразивно почистване се нарича още система за „меко“ почистване под налягане. Пясъкоструите не трябва да се сравняват с традиционните пясъкоструйки и машините за изчистване със сух лед, тъй като са доста по-различни.

Бластиращите машини се справят лесно с:

  • Премахване на графити;
  • Освежаване на паметници на културата;
  • Почистване на фасади, фуги на зидове, подове, сълбища, стъпала и други.

Напълно екологично почистване на графити и фасади

Ориентираната към бъдещето машина за почистване работи съгласно уникален революционен процес на вакуумно бластиране без вода и химикали. Устройството за почистване е лесно за използване и от начинаещи потребители. Абразивната технология позволява екологично и прецизно почистване. Използваният гранулат може да се използва отново и отново. Не са необходими специални мерки за безопасност при работа с тази пясъкоструйна машина. Тази екологична почистваща техника е идеалната алтернатива на класическото пясъкоструене.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички