CARAVAGGI

CARAVAGGI

Машини за компост CARAVAGGI 

В продължение на много години компанията се занимава с производство на машини за компост, като дробилки за клони, шредери и дробилки за сено. Офисите и производствените цехове обхващат обща площ от 17 500 квадратни метра, където цялата продуктова гама от градински уреди и рециклиращи машини за компост са проектирани, построени и тествани. Предлаганите градински и професионални системи за натрошаване на клони CARAVAGGI са оборудвани с електрически или бензинов двигател, според необходимата сила за раздробявания материал.

Дробилки за клони CARAVAGGI

Дробилките за клони CARAVAGGI, освен с бензинов мотор, може да закупите и във вариант с дизелов двигател, който подсигурява продължителна работа без прегряване. 

Марката предлага и уреди за грижа за почвата. Аераторите премахват всичко, което може да попречи на нормалното окисляване и овлажняване на пръстта в градината. С дробилки за слама пък със светкавична скорост ще доставите сухи сламки с дължина до десет сантиметра. Със скоростта, която работят трошачките за слама, обработвате 50 бали за час.

Професионален аератор с подвижни остриета CARAVAGGI ARIO 120, 8.5 к.с., 120 см
Професионален аератор CARAVAGGI ARIO 120, е перфектното средство за третиране на големи терени. Заради големите си габарити, ширината на работа...
CARAVAGGI
Цена 10 508.00 лв.
Електрическа професионална дробилка за клони CARAVAGGI TRX 50, 2200W, 30 мм, 3 куб.м/ч
Електрическа дробилка CARAVAGGI TRX 50 е насочен към раздробяване на зелен отпадъчен материал с диаметър 3 см, благодарение на ротора, състоящ се...
CARAVAGGI
Цена 4 700.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички