Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
3560 лв. 1108000 лв.

CARAVAGGI

CARAVAGGI

Машини за компостиране CARAVAGGI 

В продължение на много години компанията се занимава с производство на машини за компост, като дробилки за клони, шредери и дробилки за сено. Офисите и производствените цехове обхващат обща площ от 17 500 квадратни метра, където цялата продуктова гама от градински уреди и рециклиращи машини за компост са проектирани, построени и тествани. Предлаганите градински и професионални системи за натрошаване на клони CARAVAGGI са оборудвани с електрически или бензинов двигател, според необходимата сила за раздробявания материал.

Дробилка CARAVAGGI

Машина за компостиране, освен с бензинов мотор, може да закупите и във вариант с дизелов двигател, който подсигурява продължителна работа без прегряване. CARAVAGGI предлага и уреди за грижа към почвата. Аераторите премахват всичко, което може да попречи на нормалното окисляване и овлажняване на пръстта в градината. Дробилки за слама със светкавична скорост Ви доставят сухи сламки с дължина до десет сантиметра. Със скоростта, която работят трошачките за слама обработвате 50 бали за час.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 56 артикул(а)
Машина за издълбаване на дънери CARAVAGGI SG-25SP

След отстраняване на всяко дърво, остават дънери, които са пречка за последваща обработка на терена, но с машина за премахване на пънове CARAVAGGI SG-25SP, това препятствие ще бъде елиминирано.

CARAVAGGI
Цена 32 600.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички