Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
3560лв.1108000лв.

CARAVAGGI

CARAVAGGI

Машини за компост CARAVAGGI 

В продължение на много години компанията се занимава с производство на машини за компост, като дробилки за клони, шредери и дробилки за сено. Офисите и производствените цехове обхващат обща площ от 17 500 квадратни метра, където цялата продуктова гама от градински уреди и рециклиращи машини за компост са проектирани, построени и тествани. Предлаганите градински и професионални системи за натрошаване на клони CARAVAGGI са оборудвани с електрически или бензинов двигател, според необходимата сила за раздробявания материал.

Дробилки за клони CARAVAGGI

Дробилките за клони CARAVAGGI, освен с бензинов мотор, може да закупите и във вариант с дизелов двигател, който подсигурява продължителна работа без прегряване. 

Марката предлага и уреди за грижа за почвата. Аераторите премахват всичко, което може да попречи на нормалното окисляване и овлажняване на пръстта в градината. С дробилки за слама пък със светкавична скорост ще доставите сухи сламки с дължина до десет сантиметра. Със скоростта, която работят трошачките за слама, обработвате 50 бали за час.

Машина за издълбаване на дънери CARAVAGGI SG-25SP

След отстраняване на всяко дърво, остават дънери, които са пречка за последваща обработка на терена, но с машина за премахване на пънове CARAVAGGI SG-25SP, това препятствие ще бъде елиминирано.

CARAVAGGI
Цена 32 600.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички