Категории
Филтрирай

Открийте ни в YouTube

Бойлери

Бойлери на Хит Цени и различни Видове — Коледжиков

Бойлер за отопление на вода

Бойлерите са устройства за локално затопляне на вода. Обикновено се поставят в бани, кухни или килери и имат ограничен обем на захранване с топла вода.

Според принципът на работа са:

  • Обемни бойлери с резервоар за съхранение: Водата се поддържа постоянно топла чрез електрическо или друг вид захранване, при зададена предварителна температура и може да се ползва по всяко време, без забавяне.
  • Проточни бойлери - "стартират" работа, когато водният поток потече, тогава мигновенно се загрява течащата вода в тръбната система. Възможни са различни температурни нива.

Вида на захранването на един бойлер зависи изцяло от предпочитанията и възможностите на потребителите. Бойлерите могат да затоплят вода чрез използване на твърдо гориво, газ, електричество, фотоволтаични панели и генератори за ток. Електрическите бойлери с по-прецизна технология за управление могат да извлекат високо ниво на ефективност от консумираната електроенергия.

Електрически и газови бойлери и котли за подгряване на вода

Ако вместо електричество използвате газ за енергия, тогава може да разчитате и на по ниски сметки. Газовият бойлер е малко по-скъп от електрическия вариант по отношение както на закупуване, така и на монтаж. За точният проточен или обемен бойлер според Вашите нужди трябва да вземете под внимание редица фактори, като капацитет на съда, мощността, която отговаря за времето за подгряване, материалът, от който е изработен и начина на монтиране, който може да бъде вертикален, хоризонтален или стоящ.

При възникнали въпроси и необходимост от помощ в избора на Вашия нов електрически бойлер, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от от koledzhikov.bg ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашето домакинство или работна среда. Сред топ производителите на бойлери може да разгледате нашите предложения от ARISTON, TESY, ATLANTIC, ЕЛДОМ ИНВЕСТ, BOSCH, TEDAN, GORENJE, PROMOTEC, FERROLI, ELITE, AE, SUNSYSTEM, CATA.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички