Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
239лв.16400лв.

BLUE BIRD INDUSTRIES

BLUE BIRD INDUSTRIES

BLUE BIRD INDUSTRIES е създадена през декември 1978 година. Дейността на завода тогава е производство на ножици за храсти и тримери с двутактови двигатели, с вътрешно горене, със собствен дизайн. Първите два двигателя на фирмата са с обем 31 и 38 кубични сантиметра и са инсталирани върху моторни храсторези Blue Bird. Новите машини бяха пожънали успех на пазара, което позволило на компанията да инвестира в нови форми и оборудване, за да разшири обхвата на собствените си машини. Иновациите, които направиха BLUE BIRD INDUSTRIES уникални, са серия от нови двигатели, разработени, за да допълват водещите продукти на компанията, с което Blue Bird Industries се изкачва до ранга на водещите европейски компании в производството и продажбата на уреди и машини за градинарство и лекото селскостопанско оборудване само за няколко години. През 80-те и 90-те години на миналия век компанията продължи да прилага своя динамичен и гъвкав подход и развива отношения с други фирми в сектора на градинската техника, като по този начин започва продажбата на нови продукти и продава собствените си машини на важни компании в Италия и в чужбина. Blue Bird INDUSTRIES предлага от години широка гама от продукти, които включват мотокултиватори, свредели, моторни бормашини, моторни коси и тримери, колесни косачки, многофункционални градински системи, ножици за жив плет, въздуходувки, пръскачки, верижни триони, лебедки, дробилки, моторни помпи, двигатели и пълен набор от безопасни и полезни аксесоари за тези машини. Ефективна търговска и следпродажбена мрежа е гаранция за изключителното качество на предлаганите продукти. Ефикасната сервизна услуга и солидната и гъвкава търговска мрежа имат сериозен принос в широкото разпространение на търговска марка BLUE BIRD в цяла Европа и в азиатските и южноамериканските страни. За да запази постоянното отлично качество на своите продукти през годините и да остане референтна точка на европейския пазар за градинска механизация, БЛУ БЪРД продължава да инвестира в човешките и технологичните си ресурси. Обучението, развитието и компетентността на персонала помогна на компанията да получи сертификат по ISO 900/2000 през януари 2003 година, което свидетелства за ангажимента им към качеството и силата на своята организация. Постигането на тази цел от BLUE BIRD INDUSTRIES се счита само за началото на следващите стъпки за непрекъснатото подобряване на качеството на техните мотокултиватори, свредели, моторни бормашини, моторни коси и тримери, колесни косачки, многофункционални градински системи, ножици за жив плет, въздуходувки, пръскачки, верижни триони, лебедки, дробилки, моторни помпи, двигатели и самата компания. С появата на нови европейски правила за отделени емисии, BLUE BIRD INDUSTRIES проектира и пуска в производство нова гама от екологични пет двигатели с различен работен обем.

акумулаторна ножица за клони и храсти

Ножица за клони и храсти BLUE BIRD PS 22-23 е акумулаторна машина с 2 батерии, с която се реже лесно и бързо, благодарение на мощно затваряне на челюстите (60 Nm) отлично заточени остриета и високопроизводителен електромотор с напрeжение 10.8 V.

BLUE BIRD INDUSTRIES
Редовна цена 399.00 лв.
Цена 328.00 лв.
  • -71.00 лв.
удължител за ножица за клони

Удължител за ножица и резачка за клони BLUE BIRD EP 22-22 (1.2 - 2 м) работи с акумулаторна батерия и предава безжичен сигнал към монтираното устройство.

BLUE BIRD INDUSTRIES
Редовна цена 299.00 лв.
Цена 239.00 лв.
  • -60.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички