Филтрирай
Цена
16740лв.121164лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Мини челни товарачи

Мини челни товарачи • Верижни челни товарачи — Коледжиков

Какво представляват мини челните товарачи

Това са строителни машини, придвижващи се на четири колела или вериги, използвани предимно за зареждане на насипни материали с монтирана отпред кофа. Хидравлично рамо повдига и спуска кофата. Повечето производители класифицират продуктовата си гама в четири категории според мощността и капацитета на кофата: компактни, малки, средни и големи. Компактните мини челни товарачи са много маневрени. Те са с малки размери, но могат да понесат голямо натоварване. Верижните модели се справят с големи предизвикателства в малки пространства. Малките съчленени товарачи могат да поемат множество големи предизвикателства в малки пространства - като същевременно не предизвикват увреждане на настилката. Тези пъргави машинки позволяват маневрирането в тесни пространства. Те предлагат впечатляваща товароподемна способност и компактен размер, за работа в ограждения, постройки и други.

Мини челен товарач с фуражораздаваща кофа

Верижните товарачи с фуражораздаваща кофа на CHARGEUR PLUS са идеални за използване в конюшни. Те са създадени да работят в тесни пространства и да се движат по всякакъв терен, което ги прави идеални за селското стопанство. Въпреки компактните размери и ниското тегло, тези машини са в състояние да осигурят голяма сила на повдигане и теглене. Благодарение на верижното придвижване и голяма кофа, мога бързо да транспортират голямо количество сено и постеля за конете. Гумените вериги на оборудването позволяват движение по всякакви повърхности без повреди. Това включва деликатни повърхности като трева, строителни основи, павета. Ако Вашата конюшня е с малки размери, мини товарачи CHARGEUR PLUS са идеални за Вас. Гамата от прикачен инвентар предлага всички видове приспособления. Трябва ви само един товарач, за да изпълнявате всички задачи във Вашия имот с бърза и проста смяна на инвентара.

Предимства на мини челните товарачи

Може да са малки на размери, но имат сериозни показатели плюс ниво на комфорт и лекота на използване, което увеличава производителността.

  • Голяма товароподемност

Те са проектирани да повдигат повече, да работят по-бързо и да увеличават възможностите, където и да Ви отведе работата. Ще получите отлична товароподемност с компактна машина. Те са достатъчно малки, за да се движат през порти, да преодоляват препятствия в задните дворове или натоварени работни места и да се поберат на тротоари за отстраняване на снега и почистване.

  • Минимално увреждане на земята и почвата

Гумените вериги и радиус на завъртане 360° свеждат до минимум увреждането на настилката при движение и завиване.

  • Нулев радиус на завиване

Чрез независимото задвижване на двете вериги се постига завъртане на машината око оста ѝ. По този начин може да обърнете посоката на движение, като се завъртите на място и поемете на обратно.

  • Повдигащо рамо

На телескопичното рамо на мини челен товарач може да бъде монтирана вилица за повдигане на товари. хидравличният механизъм запазва товара балансиран в хоризонтално положение при повдигане на голяма височина.

  • Прикачен инвентар

Допълнителните приспособления Ви помагат да извършвате повече работа за по-малко време. Челните товарачи са универсални и могат да заменят работата на няколко машини. Те са в състояние да работят като мотокар и да повдигате палети или да пробиват дупки в земята чрез свредло.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички