Филтрирай
Цена
1440 лв. 1440 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Инвентар за почистващи уреди на соларни панели

Инвентар за почистващи уреди на соларни панели — Коледжиков

Аксесоари за почистващи уреди на соларни панели

Категория инвентар за уреди за почистване на соларни панели съдържа необходимите инструменти, за извършване на тази специфична задача. Фотоволтаичните системи са изложени на атмосферните влияния 24 часа в денонощието. Това са:

  • Дъжд;
  • Вятър;
  • Сняг;
  • Слънце.

Те влияят върху модулите на системата. Замърсяването на въздуха, праха, газовете от превозните средства, птичите изпражнения и падащите листа от дърветата, растящи наблизо, може да повредят трайно слънчевите модули. Мръсотията има тенденция да се утаи в прехода между рамката и стъклото. Лишеите или мъхът също могат да се заселят там във времето. Всички тези фактори определено водят до по-ниски добиви от соларните системи. Почистването от време на време помага да се избегнат повреди и да се осигури максимален капацитет на фотоволтаичната система в дългосрочен план. Професионалното почистване на  слънчевите колектори Ви гарантира значително увеличение на енергия, като същевременно предпазва бюджета от огромни преразходи.

Инвентар за почистващи уреди на соларни панели от koledzhikov.bg

Компетентните компании, които са се специализирали в професионално почистване на соларни панели, помагат за създаване на повече енергия чрез поддръжка на чисти системи. По-малко загуби и повече добив са резултат от чисти слънчеви панели. Независимо дали става въпрос за малки или големи слънчеви колектори, всички процеси на почистване изискват специфичен инвентар за работа. Сред топ продуктите ни ще откриете марка KARCHER, доказан производител на уреди за почистване и измиване. Четки, аксесоари за почистване на соларни панели, дюзи, струйници, уреди за почистване.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички