Филтрирай
Цена
47лв.323лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Разширителни съдове

Разширителни съдове • Достъпни цени — Коледжиков

Разширителен съд за хидрофор

Хората, които използват хидрофорни помпи за вода в домовете си знаят, че освен помпата, има още един важен компонент, без който водоснабдителната система не може да се справи. Това е разширителния съд.

Тези резервоари за водни системи под налягане имат 2 основни функции:

  • Първата е, че действат като разширителен съд за съхраняване на вода под налягане, която преминава през тръбите Ви, докато отворите Вашите кранове, преди помпата да се включи.
  • Втората е, че осигуряват допълнителна количество течност във времето, когато няма вода от главния източник.

Разширителни съдове за безпроблемна работа на вашето водоснабдяване

Важно е да изберете най-добрият резервоар под налягане, за да може той да работи перфектно за изпълнение на функциите, посочени по-горе. Конструкцията на тези разширителни съдове под налягане се фокусира най-вече върху обвивка, която обикновено е направена от неръждаема стомана. Неръждаемата стомана прави тези устройства много здрави и способни да издържат на падания или дори малки вдлъбнатини, без да се напукват. От друга страна, резервоарите под налягане от фибростъкло са изключително издръжливи и не ръждясват. Освен това са много леки, което ги прави много лесни за транспортиране и работа по време на монтажа.

Резервоарите за вода под налягане са жизненоважни компоненти в системата за водоснабдяване и затова е необходимо да изберете най-подходящият, така че да получавате вода постоянно и с правилното налягане, навсякъде в дома или в друг тип сгради.

Изберете сред моделите на AQUASYSTEM, LEO и WILO.

    Продуктът е добавен към желани продукти
    Виж Всички Любими
    Продуктът е добавен за сравнение.
    Виж Всички