Категории
Филтрирай
Цена
1320лв.1990лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Въздушни завеси

Въздушни завеси на Хит Цени — Коледжиков

Приложение на въздушни завеси

Въздушни завеси са мощни и икономични системи за поддържане на приятна околна атмосфера. Най-честите области на приложение са за защита на топлия въздух в закрити помещения срещу проникващият студен външен въздух, като например на входовете магазини, супермаркети, промишлени предприятия, работилници или на входовете на летища или ЖП гари. В тези приложения системите обикновено работят с нагрят въздух. В зависимост от областта на приложение, въздушните прегради предотвратяват навлизането на топлите въздушни маси, миризми, насекоми, мръсотия, прах и дим.

Въздушна завеса се предлага с различни размери и мощност

Основни предимства и аспекти на системи за въздушна преграда:

  • Стилен дизайн;
  • Комфорт за клиентите - посрещнете посетителите си в приятна атмосфера с оптимална температура, веднага щом влязат в магазина Ви;
  • Подобряване на работната среда - осигурете здравословна среда за Вашите служители, като по този начин ще постигнете и по-висока производителност;
  • Лесна инсталация, работа и програмиране;
  • Приятно пазаруване благодарение на комфортната температура в помещението;
  • Намаляване на енергийните разходи - температурите на закрито остават постоянни, тъй като въздухът с контролирана температура остава в сградата.

Въздушни прегради намаляват шума в помещенията

Предлагаме Ви широка гама продукти за вентилация, които ще отговорят възможно най-адекватно на всички структурни изисквания на Вашите сгради. Въздушните завеси са подходящи за използване в сгради, в които зоната на входа трябва да се държи отворена през цялата година. В зависимост от типа на устройството и класа на изпълнение, въздушните прегради на вратите могат да отделят различни топлинни въздушни потоци. Тази технология позволява да се екранира студеният външен въздух през есенните и зимните месеци, както и топлият външен въздух през летните месеци и в същото време да се поддържа приятна атмосфера, както и температура в помещението. Изберете техника SONNIGER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички