Филтрирай
Цена
665лв.45394лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Фрези за дърво

Фрези за дърво • Фрези за дървообработване — Коледжиков

Фреза за дърво

Това е машина, която използва свредло за направата на правоъгълни и квадратни гнезда в дървесина. Изпълнява сложни и трудноизпълними задачи, като:

  • Пробиване на отвори за крепежни елементи;
  • Издълбаване на гнезда за панти;
  • Изготвяне на сглобки.

Могат да дълбаят канали и отвори в дървен материал с различен размер, диаметър и форма. Към фрезата за дърво се прикрепва свредло, което съответства на размера и формата на необходимия отвор. Когато включите машината и поставите бита върху дървения материал, той издълбава чист, симетричен отвор, готов за съединяване с шпилка. Специално приспособление се грижи за здраво захващане на дървения материал, така че да стои неподвижен, при пробиване. Някои модели предлагат основа с напречно и надлъжно изместване, благодарение на която потребителя може да завърти парчето дървен материал и да пробие дупки в различни области, без да се налага да го изважда и премества. Освен това, може и да се накланя, за продупчване под различен ъгъл. Дълбочината на пробиване се регулира, като се определя хода на пробивната глава, на която се намира шпиндела. Пробиването може да бъде ръчно или автоматично, ако трябва да се правят голям брой гнезда с еднакви размери. По този начин се ускорява работата в дърводелски работилници.

Фрези за дървообработване от koledzhikov.bg

Купете настолни или стационарни машини за издълбаване на отвори и гнезда в дървесина с марка BERNARDO. Доверете се на австрийското качество.

Фреза за дърво BERNARDO LBM 220

Фреза за дърво BERNARDO LBM 220 е със стабилна конструкция, високопроизводителен електродвигател и множество екстри, които биха били много атрактивни за професионалните потребители.

BERNARDO
Редовна цена 4 628.00 лв.
Цена 4 072.64 лв.
  • -12%
Фреза за дърво BERNARDO T 1300

Фреза за дърво BERNARDO T 1300 има висок стандарт за безопасност и максимално добри условия на работа, за да се гарантира оптимален комфорт на потребителя.

BERNARDO
Редовна цена 21 212.00 лв.
Цена 18 666.56 лв.
  • -12%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички