Филтрирай

Открийте ни в YouTube

Отоплители на твърдо гориво

Отоплители с твърдо гориво, котли и печки на Хит Цени — Коледжиков

Печки на твърдо гориво за приятна стайна температура

Отоплители на твърдо гориво създават уютна топлина, чрез изгаряне на дърва, въглища и брикети. По време на изгарянето те отделят топлина, която се използва директно за отопление на помещението или се предава на система за отопление. Правилното изгаряне е от решаващо значение за безпроблемното функциониране и отопляване с печка на дърва. Ето защо е важно да изберете най-подходящата за целта от нас. Дървесината е едно от най-добрите горива, както от икономическа, така и от екологична гледна точка. Отоплението с печки на дърва има дългогодишна традиция. Дървата за огрев могат да бъдат подавани във вътрешността, като дървени трупи с дължина 25, 30 или 50 см. Съвременните системи за отопление на дърва постигат най-добрите стойности на горене и ниски емисии с този възобновяем енергиен източник. 

Печки на дърва и камини от koledzhikov.bg

Колкото и добре да е изолирано жилищното пространство, в студените месеци това обикновено не е достатъчно за комфортна температура. Има различни видове печки за отопление, които могат да бъдат удобно монтирани във Вашето обитаемо помещение, за да осигурят уютна топлина. Може да изберете за отопление камина, което е символ на уют. С пламтящите пламъци, пукащите трупи и естествената топлина, излъчвана от огъня те създават едно наистина приятно усещане.

Генерират особено интензивна топлина, с която можете да отоплявате големи помещения. Могат да се използват и за готвене и подгряване на вода. Сред разнообразието от печки на твърдо гориво съществуват:

  • Камини на дърва и твърдо гориво;
  • Печки с водна риза;
  • Готварски печки на дърва;
  • Печки на дърва с фурна;
  • Камери за вграждане.

В приложената категория имате възможността да изберете най-подходящия отоплител за студените зимни месеци.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички