Филтрирай
Цена
3696лв.11333лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Генератори за ток с външно задвижване

Генератори с външно задвижване на Хит Цени — Коледжиков

Генератор с външно задвижване

Генераторът с външно задвижване е предназначен да се свърже към трактор, като по този начин генерира мощност от неговия двигател. Прикачват се към силоотводния вал на моторната машина и когато той се върти, генераторът създава електрическа енергия. Този тип генератори е често срещано решение за доставяне на ток към машини извършващи селскостопански дейности. По този начин селскостопанските машини ни позволяват да използваме тяхното задвижване за генериране на електрически ток.

Тези генератори създават 2 вида напрежение:

  • Монофазно - 230 V;
  • Трифазно - 400 V.

Генератори с външно задвижване от koledzhikov.bg

Прикачните трифазни генератори разполагат с различни видове функционалности, като диференциална защита, автоматично регулиране на напрежението, магнитно термична защита, измервателни устройства за напрежение и честота и други. В тази подкатегория ще откриете широка гама от генератори, пригодени за прикачване към различни видове селскостопанска техника.

Разгледайте топ предложенията от световноизвестни и доказани производители, като AGT, AL-KO, ANTOR, BRIGGS & STRATTON, CHAMPION, CROSS PLUS, DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, POWER, MAKITA, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, SUBARU и SUZUKA.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички