Филтрирай по:
Цена
12285лв.14000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Мобилни климатици

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)
  Мобилни климатици на Хит Цени — Коледжиков

  Мобилни климатици за охлаждане и отопление

  Мобилни климатици гарантират отлично охлаждане в нагорещени от слънце или машини помещения. Спестяват място и не изискват никакъв предварителен монтаж, за да работят. Този тип вентилационни системи осигуряват приятна и прохладна атмосфера. Капацитетът на охлаждане и консумацията на енергия изцяло зависи от размера на помещението и преобладаващите температури. С избирането на нашите мобилни климатици Вие ще бъдете добре оборудвани, ако се нуждаете от мобилно устройство с практични функции за истински комфортен климат. 

  Мобилен климатик за дома и офиса

  Много от тези компактни климатични уреди не само охлаждат стаите до приятни температури, но и могат да осигурят перфектна работна обстановка в по-студените дни, чрез топъл въздух. Благодарение на компактния дизайн могат лесно да се транспортират и използват на различни места. Много устройства за охлаждане предлагат и режим изсушаване.

  Предимства на мобилни климатици

  Представяме Ви малка част от тях:

  • Не изискват инсталация;
  • Могат да филтрират въздуха;
  • Може да охлаждат и затоплят;
  • Имат ниски разходи за поддръжка;
  • Притежават незабавна готовност за работа;
  • Използват се лесно и удобно, благодарение на компактния дизайн и колелца.

  Трябва ли да се добавя хладилен агент, фреон, към мобилните климатици? Не, дори е забранено! Както при хладилниците, климатичните системи са херметически затворени, което означава, че нищо не може да изтече или да проникне в тях. Ако не сте сигурни кой климатик е най-подходящ за Вашите нужди се свържете с нас. Добро решение са марки DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, MASTER, TROTEC, INVENTOR, OEM, KENDO, KLARSTEIN.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички