Филтрирай
Цена
9900 лв. 12000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Мобилни климатици

Мобилни климатици на Хит Цени — Коледжиков

Мобилни климатици за охлаждане и отопление

Мобилни климатици гарантират отлично охлаждане в нагорещени от слънце или машини помещения. Спестяват място и не изискват никакъв предварителен монтаж, за да работят. Този тип вентилационни системи осигуряват приятна и прохладна атмосфера. Капацитетът на охлаждане и консумацията на енергия изцяло зависи от размера на помещението и преобладаващите температури. С избирането на нашите мобилни климатици Вие ще бъдете добре оборудвани, ако се нуждаете от мобилно устройство с практични функции за истински комфортен климат. 

Мобилен климатик за дома и офиса

Много от тези компактни климатични уреди не само охлаждат стаите до приятни температури, но и могат да осигурят перфектна работна обстановка в по-студените дни, чрез топъл въздух. Благодарение на компактния дизайн могат лесно да се транспортират и използват на различни места. Много устройства за охлаждане предлагат и режим изсушаване.

Предимства на мобилни климатици

Представяме Ви малка част от тях:

  • Не изискват инсталация;
  • Могат да филтрират въздуха;
  • Може да охлаждат и затоплят;
  • Имат ниски разходи за поддръжка;
  • Притежават незабавна готовност за работа;
  • Използват се лесно и удобно, благодарение на компактния дизайн и колелца.

Трябва ли да се добавя хладилен агент, фреон, към мобилните климатици? Не, дори е забранено! Както при хладилниците, климатичните системи са херметически затворени, което означава, че нищо не може да изтече или да проникне в тях. Ако не сте сигурни кой климатик е най-подходящ за Вашите нужди се свържете с нас. Добро решение са марки DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, MASTER, TROTEC, INVENTOR, OEM, KENDO, KLARSTEIN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички