Филтрирай по:
Цена
230 лв. 18780 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Камери

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)
Система за видеодиагностика RIDGID SeeSnake COMPACT 2 & CS6Pak System

Водещи характеристики: Напрежение: 18V; Батерия: Li-Ion 4 Ah; Самонивелираща се камера; Капацитет в диаметър: 40 - 150 мм; Дължина на тласкащия кабел: 30 м; Екран: 5.7” LCD.

RIDGID
Цена 13 640.00 лв.
Брой:
Инспекционна камера за тръби и канали RIDGID Micro CA-25

Водещи характеристики: Дисплей: 2.7 " цветен LCD; Резолюция: 320 х 240; Диаметър  на главата на камерата: 17 мм; Дължина на кабел: 120 см; Въртене на изображението: на 180 °; Батерии: 4 броя тип АА.

RIDGID
Цена 230.00 лв.
Брой:
Термокамера MILWAUKEE M12 TD-201

Водещи характеристики: Напрежение: 12 V; Батерия: 2.0 Ah; Разделителна способност на сензора: 102 x 77 пиксела; Температурен диапазон: -10 - + 330 ° C; Топлинна чувствителност: 0.1 при 30 ° C

MILWAUKEE
Редовна цена 1 618.00 лв. -7% Цена 1 504.74 лв.
  • -7%
Брой:
Камери за ВиК и строителство на Хит Цени — Коледжиков

Камера за инспекция на труднодостъпни места

Инспекционната камера Ви дава ясен поглед във вътрешността на машини и системи, като тръбопроводи, канализации и други. Използва се за проверка на огънати тръби и кухини. Тя предава изображения на области, недостъпни за просто око. Основните характеристики на това устройство са удобство, фокус, окуляр, ярка осветеност, която Ви позволява ясно да виждате тъмни места. Потенциални области на повреда могат да бъдат открити, благодарение на гъвкави кабели, които позволяват на окуляра да се движи в различни посоки и ъгли до 360 °. Инспекционната камера прави това възможно, без да е необходимо разглобяване. Използва се от електротехници, експерти по безопасност и водопроводчици.

Устройство и функции на инспекционна камера

Това е оптично устройство, състоящо се от тръба (твърда или гъвкава) с окуляр от единия ѝ край и леща от другия, свързани от оптична система. Получените изображения са с високо качество и позволяват лесно установяване на проблемната зона. Картината се предава на цветен дисплей.

Снимки и видеоклипове с висока разделителна способност могат да бъдат запазени в паметта на устройство, както и да бъдат прехвърлени на компютър. Инспекционната камера има 4 основни характеристики:

  • Диаметър на работната част;
  • Дължина на работната част;
  • Посоки на наблюдение;
  • Ъгъл на видимост. 

Трябва да вземете под внимание, че увеличаването на зрителното поле води до намаляване на детайлизацията. Това означава, че можете да видите много, но в малки размери или малко, но в големи размери и в детайли.

Ендоскоп и бороскоп от koledzhikov.bg

Купете камера за инспекция на тръби и канали от производители MILWAUKEE, RIDGID, BOSCH, DeWALT, REMS и BLACK+DECKER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички