Категории
Филтрирай
Цена
192лв.39438лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Камери

Инспекционни и термо камери • Видеодиагностика — Коледжиков

Камера за инспекция на труднодостъпни места

Инспекционната камера Ви дава ясен поглед във вътрешността на машини и системи, като тръбопроводи, канализации и други. Използва се за проверка на огънати тръби и кухини. Тя предава изображения на области, недостъпни за просто око. Основните характеристики на това устройство са удобство, фокус, окуляр, ярка осветеност, която Ви позволява ясно да виждате тъмни места. Потенциални области на повреда могат да бъдат открити, благодарение на гъвкави кабели, които позволяват на окуляра да се движи в различни посоки и ъгли до 360 °. Инспекционната камера прави това възможно, без да е необходимо разглобяване. Използва се от електротехници, експерти по безопасност и водопроводчици.

Устройство и функции на инспекционна камера

Това е оптично устройство, състоящо се от тръба (твърда или гъвкава) с окуляр от единия ѝ край и леща от другия, свързани от оптична система. Получените изображения са с високо качество и позволяват лесно установяване на проблемната зона. Картината се предава на цветен дисплей.

Снимки и видеоклипове с висока разделителна способност могат да бъдат запазени в паметта на устройство, както и да бъдат прехвърлени на компютър. Инспекционната камера има 4 основни характеристики:

  • Диаметър на работната част;
  • Дължина на работната част;
  • Посоки на наблюдение;
  • Ъгъл на видимост. 

Трябва да вземете под внимание, че увеличаването на зрителното поле води до намаляване на детайлизацията. Това означава, че можете да видите много, но в малки размери или малко, но в големи размери и в детайли.

Ендоскоп и бороскоп от koledzhikov.bg

В секцията с предлагани от нас пневматични и електро инструменти може да закупите камера за инспекция на тръби и канали от производители MILWAUKEE, RIDGID, BOSCH, DeWALT, REMS и BLACK+DECKER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички