Филтрирай
Цена
1004лв.4503лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Дърводелски тезгях

Дърводелски тезгяси на Хит Цени — Коледжиков

Дърводелски тезгях от koledzhikov.bg

Това е вид работна маса, която се използва от дърводелци за здраво захващане и задържане на детайла, докато извършват обработка с друг инструмент. Има много видове маси за дървообработка, които са подходящи за различни нужди на майсторите, но всички те притежават две общи характеристики:

  • Достатъчно тежки и здрави са, за да останат неподвижни, докато дървения детайл се обработва;
  • Имат приспособление за задържане на детайла в удобно положение, така че работникът да може да използва и двете си ръце по време на работа.

Основното, което ги отличава, е начинът, по който се задържат детайлите. Някои притежават повече от един механизъм, за да са съвместими с извършваната операция. Оборудването може да включва скоби или менгеме. Скобите са от дърво, като се затягат посредством метален винт. Менгемето е изцяло от чугун и има голяма сила на притискане. Друго удобства за дърводелеца е интегрирания шкаф в основата на работния тезгях, в който да бъдат съхранявани по-големи предмети, за които иначе може да бъде трудно да се намери място. Чекмеджетата са удобни за прибиране на инструменти, които винаги да са Ви под ръка при работа.

Дърводелска работна маса

Предлаганите от нас работни маси са изработени от масивна дървесина, но още по-впечатляващ е дизайна и конструкцията им. Може да изберете работен тезгях с различни размери, според Вашите изисквания за дължина и ширина с марка PINIE.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички