Филтрирай
Цена
54лв.1305лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Тръбни ключове и водопроводни инструменти

Тръбни ключове и водопроводни инструменти — Коледжиков

Тръбен ключ

Основната цел на един тръбен ключ е да захване и завърти тръба или приспособление, което понякога може да включва голям размер, който чрез използване на обикновени клещи не може да се захване. Ключове за тръби се предлагат в различни размери, които обикновено са щамповани точно върху дръжката им. Те са регулируеми гаечни ключове и са подходящи за тръби и фитинги с различен диаметър.

Водопроводни инструменти

Тръбните ключове са здрави инструменти, конструирани, като скоба със стабилна долна челюст и регулируема горна част за захващане на тръба или гайка. Тези водопроводни ключове са основен инструмент, който трябва да притежавате в инструменталната си кутия, за да може да затягате и разхлабвате всякакви гайки, болтове, винтове и тръби.

Според вида си тръбните ключове имат различна форма на захвата:

  • Челюсти на 90˚;
  • Челюсти на 45˚;
  • Челюсти тип "S"
  • С верига;
  • С бърз захват.

Когато използвате гаечен ключ, трябва да центрирате горната и долната челюст върху тръбата, като внимавате да не допуснете да стои прекалено хлабаво, тъй като това няма да позволи здравото хващане. След като тръбата е центрирана между челюстите, затегнете горната челюст надолу, докато се постигне здраво захващане и зъбите захапят тръбата. Проверете дали се е получил стабилен захват, преди да започнете работа. След това затегнете или разхлабете тръбата или приспособлението според нуждите.

Тръбни ключове и водопроводни инструменти от koledzhikov.bg

Добрите гаечни ключове издържат дълги години натоварена работа. Тук Ви предлагаме модели с най-добро качество, издръжливост и максимална здравина. Ще откриете световно известните марки, RIDGID, MILWAUKEE и други, които са лидер в производството на най-добрите инструменти и машини във всяка област.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички