Циркуляри за дърво

Циркуляри за дърво Видове и Цени — Коледжиков

Циркуляр от koledzhikov.bg

Това е машина за рязане на дървен материал - греди, дъски, летви и плоскости. Снабдена е с електрически мотор и назъбен, стоманен диск. Предназначена е за направата на вертикален или напречен разрез в дървесина. В дървообработването се срещат следните три модела:

  • Ръчен;
  • Потапящ;
  • Настолен.

Ръчен циркуляр

Ръчният циркулярен трион е най-конвенционалния инструмент за рязане на дърво. Основата може да се регулира, за да се постигне разрез с различна дълбочина и наклон до 45 °, а понякога и 50 ° спрямо диска.

Потапящ циркуляр

Известен още като герунг циркуляр, потапящият циркуляр извършва бърз и точен напречен разрез в детайл под избран ъгъл. Обикновено се използва за рязане на летви и дъски с точна форма за напасване една към друга. Повечето модели са сравнително малки и преносими. Диаметърът на диска варира от 20 до 30 сантиметра.

Настолен циркуляр

Той е проектиран да реже дълги греди и дъски, за случаите когато трябва да направите прав разрез през парче дърво. С използване на водачи, материала може да бъде подаден към диска под различни ъгли.

Циркуляр за дърва от топ производители

Постоянна наличност и бъза доставка на ръчни, настолни и стационарни циркулярни триони с марка METABO, BLACK+DECKER, BERNARDO, BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HITACHI, JEPSON, MAKITA, MAKTEC, RAIDER, RTR и STANLEY.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички