Категории
Филтрирай
Цена
337 лв. 32160 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Абканти

Абканти на Топ Цени — Коледжиков

Абкант

При нас ще откриете Вашата специализирана машина за огъване на метални листове. Разполагаме с каталог от професионални и любителски модели на доказани марки като BERNARDO, FERVI и други. Абкантите за огъване на ламарина предлагат удобен, гъвкав и ефективен начини за постигане на различни форми. Нашите машини са високоефективни решения за лесно и бързо огъване на листове стомана за компании, които искат да намалят разходите и същевременно да увеличат продукцията си.

Предлагаме Ви следните типове абканти:

  • Хидравличен;
  • Ръчен;
  • Престилков;
  • Електромеханичен.

Абканти за огъване на ламарина от koledzhikov.bg

Абкантите се различават най-вече по бързина, гъвкавост и дебелина на листа, който могат да огъват. Процесът на огъване обаче е един и същ за всички машини. Ламарината или материали от друг вид, първо се позиционират на абканта, след което листът се затяга от горната страна. Огъващата част притиска листа под правилния ъгъл и започва същинското огъване на ламарината чрез направляване от двигател или ръчно задвижване. Модерните автоматизирани абканти работят с програми, които автоматично се настройват към дебелината на детайла, който ще се обработва. Освен това записват и радиусът на огъване, за да може да повторите по-лесно операцията.

Машините за огъване на ламарина, които Ви предлагаме в тази секция се произвеждат по най-високи стандарти за качество и технологии на производство, за да се гарантира максимално прецизно изпълнение на предназначението, което да задоволи нуждите на потребителя.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички