Филтрирай
Цена
0лв.114066лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Абканти

Абканти на Топ Цени — Коледжиков

Абкант

При нас ще откриете Вашата специализирана машина за огъване на метални листове. Разполагаме с каталог от професионални и любителски модели на доказани марки като BERNARDO, FERVI и други. Абкантите за огъване на ламарина предлагат удобен, гъвкав и ефективен начини за постигане на различни форми. Нашите машини са високоефективни решения за лесно и бързо огъване на листове стомана за компании, които искат да намалят разходите и същевременно да увеличат продукцията си.

Предлагаме Ви следните типове абканти:

  • Хидравличен;
  • Ръчен;
  • Престилков;
  • Електромеханичен.

Абканти за огъване на ламарина от koledzhikov.bg

Абкантите се различават най-вече по бързина, гъвкавост и дебелина на листа, който могат да огъват. Процесът на огъване обаче е един и същ за всички машини. Ламарината или материали от друг вид, първо се позиционират на абканта, след което листът се затяга от горната страна. Огъващата част притиска листа под правилния ъгъл и започва същинското огъване на ламарината чрез направляване от двигател или ръчно задвижване. Модерните автоматизирани абканти работят с програми, които автоматично се настройват към дебелината на детайла, който ще се обработва. Освен това записват и радиусът на огъване, за да може да повторите по-лесно операцията.

Машините за огъване на ламарина, които Ви предлагаме в тази секция се произвеждат по най-високи стандарти за качество и технологии на производство, за да се гарантира максимално прецизно изпълнение на предназначението, което да задоволи нуждите на потребителя.

Ръчен абкант за огъване на ламарина - престилков BERNARDO TB 1270

Престилков абкант за огъване на ламарина BERNARDO TB 1270 е универсален, способен и много здрав, благодарение на тежката конструкция от стомана.

BERNARDO
Редовна цена 5 321.00 лв.
Цена 4 682.48 лв.
  • -12%
Абкант за огъване на ламарина - електромеханичен BERNARDO TBM 2020

Електромеханичен абкант за огъване на ламарина BERNARDO TBM 2020 е подходящ за огъване на големи детайли с дебелина до 1.5 милиметра.

BERNARDO
Редовна цена 25 163.00 лв.
Цена 22 143.44 лв.
  • -12%
Абкант за огъване на ламарина - електромеханичен BERNARDO TBM 3020

Абкант за огъване на ламарина BERNARDO TBM 3020 позволява работа чрез педал за натискане с крак, за да могат ръцете да позиционират удобно листа.

BERNARDO
Редовна цена 34 090.00 лв.
Цена 29 999.20 лв.
  • -12%
Ръчен абкант за огъване на ламарина BERNARDO TB 1270 Flex

Абкант за огъване на ламарина BERNARDO TB 1270 Flex има стабилна и тежка конструкция, която позволява да се сгъват листове стомана с дебелина до 2 милиметра.

BERNARDO
Редовна цена 10 777.00 лв.
Цена 9 483.76 лв.
  • -12%
Ръчен абкант за огъване на ламарина BERNARDO TB 1500

Ръчен абкант за огъване на ламарина BERNARDO TB 1500 с горен секционен нож намира универсално приложение, подходящо за използване от водопроводчици и тенекеджии.

BERNARDO
Редовна цена 6 656.00 лв.
Цена 5 857.28 лв.
  • -12%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички