Филтрирай по:
Цена
264лв.32160лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Абканти

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 27 артикул(а)
  Абканти на Топ Цени — Коледжиков

  Абкант

  При нас ще откриете Вашата специализирана машина за огъване на метални листове. Разполагаме с каталог от професионални и любителски модели на доказани марки като BERNARDO, FERVI и други. Абкантите за огъване на ламарина предлагат удобен, гъвкав и ефективен начини за постигане на различни форми. Нашите машини са високоефективни решения за лесно и бързо огъване на листове стомана за компании, които искат да намалят разходите и същевременно да увеличат продукцията си.

  Предлагаме Ви следните типове абканти:

  • Хидравличен;
  • Ръчен;
  • Престилков;
  • Електромеханичен.

  Абканти за огъване на ламарина от koledzhikov.bg

  Абкантите се различават най-вече по бързина, гъвкавост и дебелина на листа, който могат да огъват. Процесът на огъване обаче е един и същ за всички машини. Ламарината или материали от друг вид, първо се позиционират на абканта, след което листът се затяга от горната страна. Огъващата част притиска листа под правилния ъгъл и започва същинското огъване на ламарината чрез направляване от двигател или ръчно задвижване. Модерните автоматизирани абканти работят с програми, които автоматично се настройват към дебелината на детайла, който ще се обработва. Освен това записват и радиусът на огъване, за да може да повторите по-лесно операцията.

  Машините за огъване на ламарина, които Ви предлагаме в тази секция се произвеждат по най-високи стандарти за качество и технологии на производство, за да се гарантира максимално прецизно изпълнение на предназначението, което да задоволи нуждите на потребителя.

  Свързани статии


  РЕВЮ: Акумулаторна резачка за дърва GreenWorks GD80CS50

  РЕВЮ: Акумулаторна резачка за дърва GreenWorks GD80CS50

  Акумулаторна дърворезачка GreenWorks GD80CS50 не е просто „чудесна“. Тя е доказателство, че безжичните триони могат да се конкурират и дори да заменят бензиновите.

  Повече

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички