Филтрирай
Цена
289лв.14085лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Заваръчни апарати TIG WIG

Заваръчни апарати TIG WIG • Заваръчна техника — Коледжиков

Заваръчен апарат TIG WIG

TIG WIG заваръчните апарати извършват заваряване с волфрамов електрод и инертен газ. Този метод е много популярен в професионалното заваряване на метали. Хоби заварчиците също могат да постигнат отлични резултати с тази машина. Тези заваръчни апарати TIG WIG се предлагат в различни версии, така че можете да изберете заваръчната машина, която точно отговаря на Вашите нужди и изисквания. Позволяват извършване на висококачествени заварки на много тънки листове ламарина. Равномерното заваряване се постига лесно и с голяма здравина. В допълнение е фактът, че развитието на топлината върху заварения метал е много ниско и е силно фиксирано върху заваръчната точка. Това от своя страна означава, че обработваната повърхност на заварявания метал може да остане изправена без да се извие след обработка.

Заваръчни апарати TIG WIG от koledzhikov.bg

За любителския заварчик това заваряване е подходящо за почти всеки проект у дома или в гаража. Заваръчните дейности по каросерията на автомобила е много по-лесно, отколкото например със заваръчни апарати MIG MAG.

Можете да закупите заваръчни машини TIG WIG с:

  • Монофазно захранване;
  • Трифазно захранване.

Заваръчните апарати TIG WIG, предлагани в нашия сайт, са изключително качествени продукти на известни производители на заваръчни машини. Особено забележителни са заваръчните машини на DECA, GYS и TECNOMEC.

Аргонов заваръчен апарат TIG/WIG GYS GYSMI TIG 168 DC HF

Заваръчен апарат GYSMI TIG 168 DC HF разполага с памет за пет заваръчни програми, които използвате най-често, за да не настройвате апарата всеки път, а мигновено да започвате работа.

GYS
Цена 1 820.00 лв.
Аргонов заваръчен апарат TIG/WIG TIG AC/DC 200 Pulse

Заваръчен апарат TIG AC/DC 200 Pulse е здрава, електрическа машина, предназначена за MMA и TIG електродъгово заваряване, на различни видове материали, като стомана, никел, алуминий, мед, бронз и други. 

Цена 1 895.00 лв.
Аргонов заваръчен апарат TIG/WIG GYS TIG 208 HF AC/DC

Заваръчна машина GYS GYSMI TIG 208 HF AC/DC е направена с инверторна технология, вграденият микропроцесор осигурява надеждна работа, а управлението и въвеждането на параметрите се извършва с помощта на цифров контролен панел.

GYS
Цена 4 970.00 лв.
Аргонов заваръчен апарат TIG/WIG GYS GYSMI TIG 250 AC/DC TRI

Професионален апарат за заварявне GYS GYSMI TIG 250 AC/DC TRI е с инверторна технология, подобряваща стабилността на заваръчния ток, позволяваща използване в ниско-токови и нестабилни електрически мрежи.

GYS
Цена 11 059.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички