Филтрирай
Цена
355лв.18564лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Заваръчни апарати TIG WIG

Заваръчни апарати TIG WIG • Заваръчна техника — Коледжиков

Заваръчен апарат TIG WIG

TIG WIG заваръчните апарати извършват заваряване с волфрамов електрод и инертен газ. Този метод е много популярен в професионалното заваряване на метали. Хоби заварчиците също могат да постигнат отлични резултати с тази машина. Тези заваръчни апарати TIG WIG се предлагат в различни версии, така че можете да изберете заваръчната машина, която точно отговаря на Вашите нужди и изисквания. Позволяват извършване на висококачествени заварки на много тънки листове ламарина. Равномерното заваряване се постига лесно и с голяма здравина. В допълнение е фактът, че развитието на топлината върху заварения метал е много ниско и е силно фиксирано върху заваръчната точка. Това от своя страна означава, че обработваната повърхност на заварявания метал може да остане изправена без да се извие след обработка.

Заваръчни апарати TIG WIG от koledzhikov.bg

За любителския заварчик това заваряване е подходящо за почти всеки проект у дома или в гаража. Заваръчните дейности по каросерията на автомобила е много по-лесно, отколкото например със заваръчни апарати MIG MAG.

Можете да закупите заваръчни машини TIG WIG с:

  • Монофазно захранване;
  • Трифазно захранване.

Заваръчните апарати TIG WIG, предлагани в нашия сайт, са изключително качествени продукти на известни производители на заваръчни машини. Особено забележителни са заваръчните машини на DECA, GYS и TECNOMEC.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички