Филтрирай по:
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
117лв.16290лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Снегорини

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-12 от общо 59 артикул(а)
Моторен снегорин WOLF GARTEN Expert 84110

WOLF GARTEN Expert 84110 е немски самоходен снегорин, разполагащ с вградено работно осветление, за да можете да изпълнявате задачите си когато пожелаете, дори навън да няма дневна светлина. 

Цена 4 300.00 лв.
Брой:
Снегорини Видове и Цени — Коледжиков

Снегорин за почистване на сняг

В зависимост от това къде живеете, снегоринът може да бъде необходимост или лукс. Ако често Ви се налага да разчиствате с лопата големи алеи и площадки затрупани със сняг значи имате нужда от снегорин. Всички снегорини разполагат с роторен, загребващ шнек и улей за изхвърляне на снега.

Източник на захранване

По-голяма част от снегорините използват бензинови двигатели и се справят доста добре с предназначението си. Ще намерите и електрически модели, които могат да се използват с удължителен кабел, както и акумулаторни - с батерия.

Моторни снегорини

Верижни срещу колесни

Повечето модели са на колела, което по никакъв начин не затруднява придвижването им. Верижните се считат за по-проходими и с по-добро сцепление. За снегопочистваща машина според Вашите нужди можете да се допитате до нас, за да получите най-добрия съвет. 

Роторен снегорин

Правилният снегорин прави премахването на снега лесна задача. Инвестирането в една машина ще помогне да се елиминира рискът от физическо натоварване и нараняване, което идва с използването на лопата.

Сред екстрите на някои модели снегопочистващи машини ще срещнете:

  • Фарове;
  • Контрол на скоростта;
  • Електрически стартер;
  • Подгряване на ръкохватките;
  • Блокаж на диференциала;
  • Джойстик за управление на улея.

Снегорини марка BULMASTER, HONDA, HUSQVARNA, HECHT, AL-KO, CUB CADET, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, PETROV, TITAN, TORO, TEXAS, WOLF GARTEN и ELEKTRO MASCHINEN, осигуряват най-добрата почистваща сила и издръжливост.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички