Филтрирай
Цена
0лв.1лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Автомивки на самообслужване

Автомивки на самообслужване • Достъпни цени — Магазини Коледжиков

Автомивка за безконтактно измиване на коли и камиони

Чистотата в интериора и външната част на всеки автомобил е важна предпоставка за това как се чувствате докато шофирате. Ние от koledzhikov.bg представяме на Вашето внимание автомивки за леки и товарни автомобили и автомивки на самообслужване. Тези автомивки са снабдени със струйник, който подава водата с високо налягане. Те имат и система, която разпръсква препарат, а посредством четки, превозното средство бива перфектно почистено. Автомивките, които може да закупите са с марка KARCHER.

Автомивка на самообслужване KARCHER SB Wash 5/10 Fp

Автомивка SB Wash 5/10 Fp на KARCHER предлага следните функции: нанасяне на препарат под налягане, изтъркване с четка и пяна, изплакване с бистра вода и добавяне на защитен слой вакса.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Автомивка на самообслужване KARCHER SB Wash 5/10 Fp Ws

KARCHER SB Wash 5/10 Fp/Ws е автомивка, представляваща стационарна водоструйка, с подгрев на водата и добавяне на детергент към потока, поставена в стоманено тяло, с необходимите функции и аксесоари за самостоятелно обслужване.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Автомивка на самообслужване KARCHER HDS-C 9/15

Автомивка KARCHER HDS-C 9/15 предлага всички предимства на мобилните устройства за измиване с високо налягане, но поместено в здрав, стационарен корпус за работа на самообслужване и таксуване.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички