Филтрирай по:
Цена
1 лв. 1 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Автомивки на самообслужване

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)
Автомивка на самообслужване KARCHER SB Wash 5/10 Fp

Автомивка SB Wash 5/10 Fp на KARCHER предлага следните функции: нанасяне на препарат под налягане, изтъркване с четка и пяна, изплакване с бистра вода и добавяне на защитен слой вакса.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Брой: Повече
Автомивка на самообслужване KARCHER SB Wash 5/10 Fp Ws

KARCHER SB Wash 5/10 Fp/Ws е автомивка, представляваща стационарна водоструйка, с подгрев на водата и добавяне на детергент към потока, поставена в стоманено тяло, с необходимите функции и аксесоари за самостоятелно обслужване.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Брой: Повече
Автомивка на самообслужване KARCHER HDS-C 7/11

Осъществяването на работа с автомивка KARCHER HDS-C 7/11 се извършва директно от контролно табло със символи, които помагат на потребителя да избере програма, стъпка по стъпка.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Брой: Повече
Автомивка на самообслужване KARCHER HDS-C 9/15

Автомивка KARCHER HDS-C 9/15 предлага всички предимства на мобилните устройства за измиване с високо налягане, но поместено в здрав, стационарен корпус за работа на самообслужване и таксуване.

KARCHER / КЕРХЕР
На запитване
Брой: Повече
Автомивки на самообслужване на Топ Цени — Коледжиков

Автомивка за безконтактно измиване на коли и камиони

Чистотата в интериора и външната част на всеки автомобил е важна предпоставка за това как се чувствате докато шофирате. Ние от koledzhikov.bg представяме на Вашето внимание автомивки за леки и товарни автомобили и автомивки на самообслужване. Тези автомивки са снабдени със струйник, който подава водата с високо налягане. Те имат и система, която разпръсква препарат, а посредством четки, превозното средство бива перфектно почистено. Автомивките, които може да закупите са с марка KARCHER.

Свързани статии


РЕВЮ: Акумулаторна резачка за дърва GreenWorks GD80CS50

РЕВЮ: Акумулаторна резачка за дърва GreenWorks GD80CS50

Акумулаторна дърворезачка GreenWorks GD80CS50 не е просто „чудесна“. Тя е доказателство, че безжичните триони могат да се конкурират и дори да заменят бензиновите.

Повече

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички