Категории
Филтрирай
Цена
49 лв. 2226 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Градински помпи

Градински помпи за вода • Стационарни • Цени • Коледжиков

Градински помпи от Коледжиков

Стационарните помпи намират най-често приложение за поливане на тревни площи и градини. Подходящи са за изпомпване на чешмяна и дъждовна вода. Високото налягане, което създават е подходящо и за използване със системи за автоматично разпръскване на вода или градински душове.

Градината зависи от правилно подбрана центробежна помпа

Помпите, които Ви предлагаме се характеризират с особено високата си ефективност, поради което се отличават сред конкурентните модели. Работят тихо и спокойно, така че няма да се смущавате от звука по време на работата им. Вградените мотори са изключително издръжливи и мощни, което означава, че можете да сте сигурни в дълъг експлоатационен живот. Големият дебит на нашите градински помпи говори сам за себе си.

Предлагаме Ви помпи за Вашата градина с:

  • Монофазно захранване;
  • Трифазно захранване;

За да ви гарантираме максимален комфорт и безопасност по време на работа, нашите стационарни помпи са оборудвани с крачета, които служат за монтаж към земята или пък не позволяват приплъзване. Имаме модели със защита от работа на сухо и помпени глави, изработени от висококачествена неръждаема стомана. Оборудването и характеристиките зависят от модела.

Поръчайте сега Вашата градинска помпа в онлайн магазина ни с марка MAKITA, METABO, CITY, AL-KO, ELEKTRO MASCHINEN, FLUX, UMBRA POMPE, WILO, AQUASYSTEM, NOCCHI, SPERONI, ELBI, ELECTROMASH, KARCHER, RAIDER, JIADI, GARDENA, LEO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички