SPERONI

SPERONI

Помпи за вода SPERONI

Компанията стартира своята дейност през 1946 година в Castelnovo di Sotto и първоначално се управлява от основателя ѝ GIUSEPPE SPERONI. Във време, когато икономиката е главно селскостопанска, той усеща значението на механичните приложения за обслужване на селскостопанския свят и благодарение на уменията си като бизнесмен, той се възползва от огромните възможности за растеж през следвоенния период. Непрекъснатите инвестиции в неговия екип и оборудване водят до бързото навлизане на SPERONI в широкоразвиващ се пазар на водни помпи, който премина през италианските граници през 70-те.

Сред видовете помпи ще откриете:

  • Градински;
  • Сондажни;
  • Дренажни;
  • Центробежни.

Продуктите на SPERONI са създадени в резултат на внимателен дизайн и строг технически контрол. Всеки прототип на моторна помпа се подлага на дълга серия контроли в помещението за изпитване, за да се докаже надеждността на иновативните решения, които се изследват по време на фазата на проектиране. Продължителните тестове за стотици часове непрекъсната работа на помпата за вода в екстремни условия предоставят важна информация за завършването на окончателния вариант на прототипа, който след това отива на следващия етап на индустриализация. Иновациите и технологиите са константите на производство на компанията. Ако модернизацията през последните години е имала дълбок ефект в центровете за проектиране и изпитване, иновациите, въведени в производствения завод на SPERONI, са също толкова забележителни. Това води до бърз и гъвкав начин на работа, което е възможност да бъде изключително еластична компания, способна да изпълни големи по обем поръчки, характерни за световния пазар на "мащабно разпространение", без естествено да има загуба на качеството на водните помпи.

Методологичният и постоянен контрол и тестване във всяка фаза от дейността на компанията, от закупуването на суровини до крайния продукт, са основна предпоставка за качество. Изградена е изтънчена техника за измерване на размерите, електричеството, хидравликата и безопасността на бензинови водни помпи SPERONI.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички