Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
123лв.6723лв.

SPERONI

SPERONI

Помпи за вода SPERONI

Компанията стартира своята дейност през 1946 година в Castelnovo di Sotto и първоначално се управлява от основателя ѝ GIUSEPPE SPERONI. Във време, когато икономиката е главно селскостопанска, той усеща значението на механичните приложения за обслужване на селскостопанския свят и благодарение на уменията си като бизнесмен, той се възползва от огромните възможности за растеж през следвоенния период. Непрекъснатите инвестиции в неговия екип и оборудване водят до бързото навлизане на SPERONI в широкоразвиващ се пазар на водни помпи, който премина през италианските граници през 70-те.

Сред видовете помпи ще откриете:

  • Градински;
  • Сондажни;
  • Дренажни;
  • Центробежни.

Продуктите на SPERONI са създадени в резултат на внимателен дизайн и строг технически контрол. Всеки прототип на моторна помпа се подлага на дълга серия контроли в помещението за изпитване, за да се докаже надеждността на иновативните решения, които се изследват по време на фазата на проектиране. Продължителните тестове за стотици часове непрекъсната работа на помпата за вода в екстремни условия предоставят важна информация за завършването на окончателния вариант на прототипа, който след това отива на следващия етап на индустриализация. Иновациите и технологиите са константите на производство на компанията. Ако модернизацията през последните години е имала дълбок ефект в центровете за проектиране и изпитване, иновациите, въведени в производствения завод на SPERONI, са също толкова забележителни. Това води до бърз и гъвкав начин на работа, което е възможност да бъде изключително еластична компания, способна да изпълни големи по обем поръчки, характерни за световния пазар на "мащабно разпространение", без естествено да има загуба на качеството на водните помпи.

Методологичният и постоянен контрол и тестване във всяка фаза от дейността на компанията, от закупуването на суровини до крайния продукт, са основна предпоставка за качество. Изградена е изтънчена техника за измерване на размерите, електричеството, хидравликата и безопасността на бензинови водни помпи SPERONI.

Сондажна многостъпална помпа SPERONI SXМ 100-25

Многостъпална сондажна помпа за вода SPERONI SXМ 100-25 4" притежава работен дебит, който зависи от напорната височина, като максималната му стойност е 100 литра в мин.

SPERONI
Редовна цена 2 046.00 лв.
Цена 1 943.70 лв.
  • -5%
Сондажна помпа SPERONI SXМ 180-07

Потопяема сондажна помпа SPERONI SXМ 180-07 4"  създава, впечатляващ работен дебит, който достига 10.8 кубични метра в час, което в литри се равнява на 180 литра за една минута.

SPERONI
Редовна цена 1 530.00 лв.
Цена 1 453.50 лв.
  • -5%
Сондажна помпа SPERONI SXT 180-25

Многостъпална сондажна помпа SPERONI SXT 180-25 4" се използва в хранително вкусовата промишленост, за повишаване на налягането, в охладителни и отоплителни процеси и други.

SPERONI
Редовна цена 3 750.00 лв.
Цена 3 562.50 лв.
  • -5%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички