Такери

Такери и Телбоди • За скоби и пирони — Коледжиков

Такер за скоби

Нарича се още пистолет за скоби. Използва се за забиване на скоби в дърво и пластмаса. Строителният телбод е полезен, както за домашна употреба, така и за професионално използване на строителната площадка. Такер за дърво замества коването с чук и пирони. Ускорява работата и не причинява щети на дървената повърхност, като следи от удар с чук или стърчащи глави на пирони. Пистолетите за скоби се делят на три различни вида, отличаващи се според източника на захранване:

Ръчните такери изискват физическо усилие за забиване. Електрическите и пневматични такери забиват по-бързо скобите от ръчните, но основното им предимство е, че могат да се използват дълго време със сравнително малко умора. Някои строителни такери са с дълъг нос, за да могат да поставят скоби във вдлъбнатини и ъгли. Друга разновидност са телбодите за окабеляване, които гарантират, че няма да пробият жицата при фиксиране.

Такера закупен от koledzhikov.bg Ви гарантира надеждност

Купете такер за скоби от производителите на електроинструменти ABAC, BOSCH, DeWALT, FERVI, HITACHI, MAKITA, METABO и MILWAUKEE.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички