Филтрирай по:
Цена
86 лв. 11200 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Шлайф машини за дърво

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 44 артикул(а)
Лентов шлайф RAIDER RD-BS06

Електрически лентов шлайф RAIDER RD-BS06 е първокласен инструмент за обработка на различни повърхности, гарантиращ качество, отлични резултати и дълъг експлоатационен живот.

RAIDER
Редовна цена 96.00 лв. -10% Цена 86.40 лв.
  • -10%
Брой:
Лентов шлайф RAIDER RDP-BS07

Лентов шлайф RAIDER RDP-BS07 е мощна, лека и удобна за работа електрическа машина, пригодена за шлифоване на дървени материали. 

RAIDER
Редовна цена 109.00 лв. -10% Цена 98.10 лв.
  • -10%
Брой:
Лентов шлайф за метал BLACK+DECKER KA900E

Лентова шлайф машина BLACK&DECKER KA900E е лека и удобна за работа машина, с компактен дизайн, предлагащ възможност за използването и при множество приложения за шлифоване, оформяне и заточване на различни видове материали. 

BLACK+DECKER
Цена 155.00 лв.
Брой:
Лентов шлайф MAKITA 9911

Лентов шлайф MAKITA 9911 е мощна, здрава и изключително удобна за работа електрическа машина, предназначена за обработване на различни видове материали. 

MAKITA / МАКИТА
Цена 328.00 лв.
Брой:
Лентов шлайф FERVI 0505

FERVI 0505 е мощна, качествена и удобна многофункционална машина, предлагаща възможност за лентово и дисково шлифоване на дървени материали. 

FERVI
Цена 383.00 лв.
Брой:
Лентов шлайф FERVI 0662

Комбинирана шлайф машина FERVI 0662 е италиански настолен уред, оборудван с лентов и дисков шлайф, предназначен за обработване на дървени материали. 

FERVI
Цена 982.00 лв.
Брой:
Шлайф машини за дърво на Топ Цени — Коледжиков

Шлайф машина за дърво

Лентовата шлайфмашина е предназначена за оформяне и довършителни работи на дървени повърхности. Състои се от електродвигател, който завърта чифт барабани, върху които е монтирана непрекъсната лента от шкурка.

Машините за шлайфане могат да са:

  • Ръчни;
  • Стационарни.

При ръчните модели, електроинструмента се придвижва върху повърхността на обработвания детайл. При стационарните модели дървения детайл се поставя и движи върху шлайфащата лента.

Лентовата шкурка има агресивно действие върху дървесината, за това шлайфът се използва обикновено в началния етап на шлифоване или за бързо отстраняване на материал. Подходящ е за премахване на бои и лакове, както и облицовки от дърво. Снабден е с фина шкурка и може да се използва за постигане на напълно гладка повърхност.

Шлифоването на дърво произвежда голямо количество дървени стърготини и прах. Затова лентовите шлайфмашини обикновено са оборудвани с някакъв вид система за събиране на праха. Това може да бъде платнена филтърна торба или конектор за изсмукване чрез прахосмукачка.

Ръчен лентов шлайф за дърво от koledzhikov.bg

Вземете на страхотна цена дърводелски шлайф с марка BLACK+DECKER, DEWALT, FERVI, MAKITA и RAIDER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички