Филтрирай
Цена
96лв.11200лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Шлайф машини за дърво

Шлайф машини за дърво на Топ Цени — Коледжиков

Шлайф машина за дърво

Лентовата шлайфмашина е предназначена за оформяне и довършителни работи на дървени повърхности. Състои се от електродвигател, който завърта чифт барабани, върху които е монтирана непрекъсната лента от шкурка.

Машините за шлайфане могат да са:

 • Ръчни;
 • Стационарни.

При ръчните модели, електроинструмента се придвижва върху повърхността на обработвания детайл. При стационарните модели дървения детайл се поставя и движи върху шлайфащата лента.

Лентовата шкурка има агресивно действие върху дървесината, за това шлайфът се използва обикновено в началния етап на шлифоване или за бързо отстраняване на материал. Подходящ е за премахване на бои и лакове, както и облицовки от дърво. Снабден е с фина шкурка и може да се използва за постигане на напълно гладка повърхност.

Шлифоването на дърво произвежда голямо количество дървени стърготини и прах. Затова лентовите шлайфмашини обикновено са оборудвани с някакъв вид система за събиране на праха. Това може да бъде платнена филтърна торба или конектор за изсмукване чрез прахосмукачка.

Ръчен лентов шлайф за дърво от koledzhikov.bg

Вземете на страхотна цена дърводелски шлайф с марка BLACK+DECKER, DEWALT, FERVI, MAKITA и RAIDER.

  Лентов шлайф RAIDER RD-BS06

  Електрически лентов шлайф RAIDER RD-BS06 е първокласен инструмент за обработка на различни повърхности, гарантиращ качество, отлични резултати и дълъг експлоатационен живот.

  RAIDER
  Цена 96.00 лв.
  Лентов шлайф за метал BLACK+DECKER KA900E

  Лентова шлайф машина BLACK&DECKER KA900E е лека и удобна за работа машина, с компактен дизайн, предлагащ възможност за използването и при множество приложения за шлифоване, оформяне и заточване на различни видове материали. 

  BLACK+DECKER
  Цена 155.00 лв.
  Лентов шлайф MAKITA 9911

  Лентов шлайф MAKITA 9911 е мощна, здрава и изключително удобна за работа електрическа машина, предназначена за обработване на различни видове материали. 

  MAKITA / МАКИТА
  Цена 328.00 лв.
  Лентов шлайф FERVI 0505

  FERVI 0505 е мощна, качествена и удобна многофункционална машина, предлагаща възможност за лентово и дисково шлифоване на дървени материали. 

  FERVI
  Цена 383.00 лв.
  Лентов шлайф FERVI 0662

  Комбинирана шлайф машина FERVI 0662 е италиански настолен уред, оборудван с лентов и дисков шлайф, предназначен за обработване на дървени материали. 

  FERVI
  Цена 982.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички