Филтрирай
Цена
109лв.40690лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Шлайф машини за дърво

Шлайф машини за дърво на Топ Цени — Коледжиков

Шлайф машина за дърво

Лентовата шлайфмашина е предназначена за оформяне и довършителни работи на дървени повърхности. Състои се от електродвигател, който завърта чифт барабани, върху които е монтирана непрекъсната лента от шкурка.

Машините за шлайфане могат да са:

  • Ръчни;
  • Стационарни.

При ръчните модели, електроинструмента се придвижва върху повърхността на обработвания детайл. При стационарните модели дървения детайл се поставя и движи върху шлайфащата лента.

Лентовата шкурка има агресивно действие върху дървесината, за това шлайфът се използва обикновено в началния етап на шлифоване или за бързо отстраняване на материал. Подходящ е за премахване на бои и лакове, както и облицовки от дърво. Снабден е с фина шкурка и може да се използва за постигане на напълно гладка повърхност.

Шлифоването на дърво произвежда голямо количество дървени стърготини и прах. Затова лентовите шлайфмашини обикновено са оборудвани с някакъв вид система за събиране на праха. Това може да бъде платнена филтърна торба или конектор за изсмукване чрез прахосмукачка.

Ръчен лентов шлайф за дърво от koledzhikov.bg

Вземете на страхотна цена дърводелски шлайф с марка BLACK+DECKER, DEWALT, FERVI, MAKITA и RAIDER.

Лентов шлайф RAIDER RD-BS06

Електрически лентов шлайф RAIDER RD-BS06 е първокласен инструмент за обработка на различни повърхности, гарантиращ качество, отлични резултати и дълъг експлоатационен живот.

RAIDER
Цена 109.98 лв.
Лентов шлайф за метал BLACK+DECKER KA900E

Лентова шлайф машина BLACK&DECKER KA900E е лека и удобна за работа машина, с компактен дизайн, предлагащ възможност за използването и при множество приложения за шлифоване, оформяне и заточване на различни видове материали. 

BLACK+DECKER
Цена 155.00 лв.
Лентов шлайф MAKITA 9911

Лентов шлайф MAKITA 9911 е мощна, здрава и изключително удобна за работа електрическа машина, предназначена за обработване на различни видове материали. 

MAKITA / МАКИТА
Цена 331.55 лв.
Лентов шлайф FERVI 0505

FERVI 0505 е мощна, качествена и удобна многофункционална машина, предлагаща възможност за лентово и дисково шлифоване на дървени материали. 

FERVI
Цена 432.51 лв.
Лентов шлайф FERVI 0662

Комбинирана шлайф машина FERVI 0662 е италиански настолен уред, оборудван с лентов и дисков шлайф, предназначен за обработване на дървени материали. 

FERVI
Цена 1 108.85 лв.
Дискова шлайф машина BERNARDO TS 300

Шлайф машина BERNARDO TS 300 е здрава машина, която използва дискове за шлифоване и притежава високопроизводителен и издръжлив двигател, който се захранва с обикновена монофазна електроенергия.

BERNARDO
Редовна цена 737.00 лв.
Цена 648.56 лв.
  • -12%
Лентов шлайф BERNARDO BDSM 230 C

Лентов шлайф BERNARDO BDSM 230 C е комбинирана машина с диск, която разполага не с един, а с два изхода за изсмукване на прах, за по-приятна работна обстановка без отпадъци.

BERNARDO
Редовна цена 1 086.00 лв.
Цена 955.68 лв.
  • -12%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички