Филтрирай по:
Цена
86 лв. 11200 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Шлайф машини за дърво

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 43 артикул(а)
Лентов шлайф за метал BLACK+DECKER KA900E

Лентова шлайф машина BLACK&DECKER KA900E е лека и удобна за работа машина, с компактен дизайн, предлагащ възможност за използването и при множество приложения за шлифоване, оформяне и заточване на различни видове материали. 

Лентов шлайф за метал BLACK+DECKER KA900E от топ производител в Колежиков
Цена 155.00 лв.
Брой:
Шлайф машини за дърво на Топ Цени — Коледжиков

Шлайф машина за дърво

Лентовата шлайфмашина е предназначена за оформяне и довършителни работи на дървени повърхности. Състои се от електродвигател, който завърта чифт барабани, върху които е монтирана непрекъсната лента от шкурка.

Машините за шлайфане могат да са:

  • Ръчни;
  • Стационарни.

При ръчните модели, електроинструмента се придвижва върху повърхността на обработвания детайл. При стационарните модели дървения детайл се поставя и движи върху шлайфащата лента.

Лентовата шкурка има агресивно действие върху дървесината, за това шлайфът се използва обикновено в началния етап на шлифоване или за бързо отстраняване на материал. Подходящ е за премахване на бои и лакове, както и облицовки от дърво. Снабден е с фина шкурка и може да се използва за постигане на напълно гладка повърхност.

Шлифоването на дърво произвежда голямо количество дървени стърготини и прах. Затова лентовите шлайфмашини обикновено са оборудвани с някакъв вид система за събиране на праха. Това може да бъде платнена филтърна торба или конектор за изсмукване чрез прахосмукачка.

Ръчен лентов шлайф за дърво от koledzhikov.bg

Вземете на страхотна цена дърводелски шлайф с марка BLACK+DECKER, DEWALT, FERVI, MAKITA и RAIDER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички