Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
28лв.950лв.

BLACK+DECKER

BLACK+DECKER

Градинска техника и електроинструменти BLACK+DECKER

Duncan Black и Alonzo Decker слагат начало на марката, когато и двамата са 23 годишни, през 1910 година с малко магазинче за машини. Голям пробив постигат с изобретяването на преносимата електрическа бормашина, комбинираща ръкохватка и спусък, за която получават патент. Тогава се появява и шестоъгълното лого, символизиращо гайка.

BLACK+DECKER е широко признат производител на:

  • Градинска техника;
  • Строителна техника;
  • Електроинструменти;
  • Измервателни уреди;
  • Моторни и акумулаторни машини.

Продуктите на компанията обхващат както любителската, така и професионалната сфера. Днес марката е водещ производител на голямо разнообразие от техника и машини за строителството и градината, които поддържат високо ниво за качество. С косачка, тример и ножица за жив плет ще оформите градината на двора или пък обширните поляни, като поддържате вида им спретнат.

Машини и техника BLACK+DECKER

Продуктите за ремонт и строителна дейност покриват всички основни действия като пробиване, завинтване и рязане на дърво. Предлага се всичко необходимо за любители и професионалисти. Сред множеството инструменти има шлайфове, пистолети за боя, винтоверти и много други машини, които намират ежедневно приложение при хоби и професионалните майстори. Към почистваща техника на BLACK+DECKER се причисляват всякакви машини за измиване и засмукване на прах.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички