Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
0лв.1100лв.

Открийте ни в YouTube

BLACK+DECKER

BLACK+DECKER

Градинска техника и електроинструменти BLACK+DECKER

Duncan Black и Alonzo Decker слагат начало на марката, когато и двамата са 23 годишни, през 1910 година с малко магазинче за машини. Голям пробив постигат с изобретяването на преносимата електрическа бормашина, комбинираща ръкохватка и спусък, за която получават патент. Тогава се появява и шестоъгълното лого, символизиращо гайка.

BLACK+DECKER е широко признат производител на:

  • Градинска техника;
  • Строителна техника;
  • Електроинструменти;
  • Измервателни уреди;
  • Моторни и акумулаторни машини.

Продуктите на компанията обхващат както любителската, така и професионалната сфера. Днес марката е водещ производител на голямо разнообразие от техника и машини за строителството и градината, които поддържат високо ниво за качество. С косачка, тример и ножица за жив плет ще оформите градината на двора или пък обширните поляни, като поддържате вида им спретнат.

Машини и техника BLACK+DECKER

Продуктите за ремонт и строителна дейност покриват всички основни действия като пробиване, завинтване и рязане на дърво. Предлага се всичко необходимо за любители и професионалисти. Сред множеството инструменти има шлайфове, пистолети за боя, винтоверти и много други машини, които намират ежедневно приложение при хоби и професионалните майстори. Към почистваща техника на BLACK+DECKER се причисляват всякакви машини за измиване и засмукване на прах.

Акумулаторна бормашина / винтоверт - ударна BLACK+DECKER BDCHD18BAFC, 18V, 2+1.5Ah, 40 Nm, 1400 об/мин., 21000 уд/мин
Акумулаторен винтоверт (бормашина) BLACK+DECKER BDCHD18BAFC е с 2 работни скорости и достига до 1400 об/мин. Въртящият момент достига 40 Nm,...
BLACK+DECKER
Цена 264.69 лв.
Акумулаторна бормашина / винтоверт - ударна BLACK+DECKER BCD003MEM2K-QW, 18V, 2+4Ah, 45 Nm, 1400 об/мин., 21000 уд/мин
BLACK+DECKER BCD003MEM2K-QW е акумулаторен винтоверт и ударна бормашина в едно. Захранва се с 18 V батерия, благодарение на която постига въртящ...
BLACK+DECKER
Цена 353.77 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички