Бормашини

Бормашини • Дрелки • Богата гама — Магазини Коледжиков

Бормашина

Бормашината, популярна още като дрелка, прави дупки с точен размер и дълбочина в материали, като зидария, бетон, пластмаса, дърво и дори метал. Изключително лесна е за използване. При натискане на спусъка се активира електромоторът, който завърта свредлото. Безценна е за много задачи по поддръжката и ремонта в дома. В зависимост от Вашите цели, може да изберете модел с една, две или три предавки или с безстепенен контрол на оборотите. Регулирането на оборотите е от съществено значение, ако използвате своята бормашина за завиване на винтове. Някои модели имат възможност за промяна на посоката на въртене - реверс. По този начин не само завивате, а и развивате в обратна посока. Други пък са оборудвани с допълнителна ръкохватка, за по-стабилен захват на електроинструмента. Тя може да бъде фиксирана в удобно положение спрямо потребители, работещи както с дясна, така и с лява ръка. Освен за пробиване, бормашината може да се използва за редица други задачи като завиване шлайфане и смесване на боя, чрез допълнителни аксесоари и приставки. 

Според източника на захранване се разделят на:

Ударна бормашина

Проектирана е за по-тежка работа от стандартната бормашина. Свредлото не само се върти, но и осигурява бързо ударно действие. Това я прави идеална за ефективно пробиване на бетон и зидария, особено за отвори с по-голям диаметър. При повечето модели скоростта на ударите може да се контролира. Ударната функция може да бъде изключена, за да използвате своята бормашина, като стандартна.

Бормашини/дрелки за майстори и любители от koledzhikov.bg

Купете обикновена и ударна бормашина с марка BLACK+DECKER, BOSCH, DeWALT, FERVI, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, SKIL, SPARKY, STANLEY. При нас има богат избор на дрелки на страхотни цени.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички