Тресчотки

Тресчотки • Пневматични и акумулаторни — Коледжиков

Тресчотка за вложки

Заменете ръчния гаечен ключ, с който губите наистина много време и усилия, а употребата му понякога е истинско предизвикателство. Купете акумулаторна или пневматична тресчотка, за да подобрите ефективността и да съкратите времето за работа. Тези инструменти притежават достатъчна мощност и висок въртящ момент, за да бъдат развити дори и най-ръждивите и клеясали болтове. По размери не са по-големи или тежки от стандартен гаечен ключ. По-добри са от стандартна тресчотка, когато се развиват и завиват болтове в тесни пространства, защото ги държите за дръжката, а главата извършва всичко. Ръцете Ви са неподвижни, не се уморявате и няма риск да се нараните.

Основни функции на тресчотка

  • Въртящ момент и скорост

Това са спецификациите, които са най-важни при определяне на размера на болтовете, с които може да се справи тресчотката. Обикновено моделите с по-висок въртящ момент могат да завиват и развиват по-големи болтове. Скоростта, с която се завърта главата, се измерва с обороти в минута. По-бързите могат да доведат до спестявания на време при работа с дълги винтове, но за късите значителните разлики в оборотите може да не са толкова важни.

  • Дължина и тегло

Също важни компоненти, тъй като те пряко влияят на използваемостта. Колкото по-къса е тресчотката, толкова по-лесно ще бъде да се използва в тясно работно пространство, като в отсека на автомобилния двигател. По-късите са по-удобни за държане, без това да стане уморително през дългия работен ден.

  • Изработка

Имат метална глава тяло, с меко гумено покритие против хлъзгане. Бюджетните модели залагат на пластмаса за изработка на тялото, което значително намалява теглото.

Купете тресчотка на топ цена от koledzhikov.bg

Ние разполагаме с продукти марка ABAC, FERVI, METABO, MILWAUKEE.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички