Категории

Открийте ни в YouTube

Аксесоари и консумативи за машини

Аксесоари и консумативи за машини на Хит Цени — Коледжиков

Консумативи за машини

Искате най-новите аксесоари и консумативи за Вашата машина, без значение дали е градинска техника, винарско оборудване, вентилация, генератор, помпа, подемна, строителна или електро пневматична техника, ние имаме всичко, което Ви трябва! Нашите ножици, ще бъдат Ваш пръв помощник в отреза на лозето или другите растения. Поливните ни системи ще напоят почвата, а след това ще имате възможност да я обработите с нашите:

  • Лопати;
  • Мотики;
  • Вили.

Когато дойде есента, не трябва да се притеснявате, че падналите листа от дърветата ще покрият прекрасния тревен чим. Предлагаме решение и затова с нашите търмъци, гребла за листа и кирки. Представяте ли си лятото без вода? Ние не, както и райграса, за който сме положили толкова много грижи и имаме решение за това, как той да остане точно толкова свеж и зелен и през юлските жеги. С поливни разпръсквачи, пистолети, таймери или поливни аксесоари и конектори, свежестта ще се запази без да е необходимо да полагате допълнителен труд. Ние сме помислили и за сезона на виното. С нашето оборудване за гроздомелачки, Вие спокойно може да се наречете „най-добрия винопроизводител”.

Аксесоари за машини

Ще се погрижим да удължим максимално живота на Вашите машини с нашите иновативни решения

Марките, които ще срещнете в категория аксесоари и консумативи за машини са ATS, AZUD, CIMEX, DECA, FIAC, GARDENA, GRIFO, GRILLO, GYS, HANDY, HITACHI, HUSQVARNA, KARCHER, MAKITA, OLEO MAC, RAIDER, STIHL, VIKING, METABO, MILWAUKEE, DEWALT, GREENWORKS, WOLF GARTEN и много други. Открийте това, от което имате нужда при нас, защото ние имаме всичко!

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички