Категории

Открийте ни в YouTube

Електро и пневматични инструменти

Електро и пневматични инструменти ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Електроинструменти за Вашия нов дом или бригада

Търсите най-добрите електроинструменти, които да заменят Вашите стари помощници? Или пред Вас е задача, чието решение изисква специфичен инструмент? Ние в koledzhikov.bg имаме всякакви видове ръчни електроинструменти на склад. Независимо дали строите или ремонтирате при нас ще откриете правилните инструменти за пробиване, завиване, рязане, шлифоване, боядисване и лепене. Предлагаме оборудване с гарантирано качество за правилна и безопасна работа, с което да напредвате бързо и ефективно с ремонта и строителството.

Пробивни инструменти необходимост за всеки майстор

Купете електроинструменти и машини за сухо и мокро пробиване или рязане на тухла, бетон, дърво и метал, като:

  • Бормашина - с правилното свредло и достатъчно мощност правите дупки в стени, подове и тавани;
  • Машина за диамантено пробиване - служи за направата на кръгъл отвор с голям диаметър;
  • Перфоратор - пробива дебели стени и прегради.

При нас ще намерите електрически и пневматични пробивни инструменти.

Винтоверт е верен помощник в завиване и развиване на крепежни елементи

При наличието на винтове и болтове, които са затегнати изключително здраво, ние Ви предлагаме да изберете от нашите електроинструменти. Винтовертите могат да използват акумулаторно, електрическо или пневматично захранване. Гайковертите затягат и разхлабват гайки и болтове. Ръчните инструменти вършат всичко останало. Разполагаме с професионални и хоби тресчотки и отвертки за всеки.

Инструменти за полиране и шлайфане на повърхности

Имаме машини за обработка на всякакви повърхности. Шлайфмашини за стени и тавани улесняват майсторите при строителство и ремонт. За да оформите облицовъчен материал Ви трябва шлайф машина за бетон и камък. Фина обработка за гладко покритие се извършва с ексцентършлайф или виброшлайф.

Рязане на строителни материали

Електроинструментите за тази дейност се справят с рязане на гранит, камък, дърво, стиропор. Прободния трион / зеге се използва за изрязване на дървесина. Мощните ъглошлайфи режат тухли, бетон и твърди строителни материали. Фрезата за канали помага при полагане на кабели, които да бъдат скрити в стената.

Всякакви видове ел инструменти в koledzhikov.bg

На страниците в нашия онлайн магазин, както и в обектите ни в София и Варна ще откриете електро и пневматични инструменти от лидерите BLACK+DECKER, BOSCH, CIMEX, COLLOMIX, DEWALT, DREMEL, EINHELL, ELEKTRO MASCHINEN, FERVI, FESTOOL, FLEX, GREENWORKS, HITACHI, HUSQVARNA, JEPSON, KAPRO, LASERLINER, MAKITA, MAKTEC, RAIDER, REMS, RTR, RUBI, SCHEPPACH, SKIL, SOLA, SPARKY, STANLEY, STIHL и TYROLIT.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички