Филтрирай
Цена
109лв.2231лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Акумулаторни перфоратори

Перфоратори на батерия ⋆ Пробивни машини ⋆ Коледжиков

Акумулаторен перфоратор

Перфораторът притежава мощен електромотор и голяма ударна сила, за да продупчва и кърти бетон без много усилия. За разлика от бормашините, не е ограничен само с функция пробиване. С него можете да пробивате дупки през дебели стени, да разбивате зидове и да къртите плочки. Това е задължителен инструмент за професионалисти, които извършват всякаква строителна дейност. Акумулаторните перфоратори са много по-удобни от електрическите, тъй като са мобилни и на практика може да се използват навсякъде. При тях няма захранващ кабел, който често не е удачен за използване поради рискове или липса на електрическо захранване на обекта. Имате възможност да ги използвате както на открито, така и на закрито.

Предлаганите в koledzhikov.bg перфоратори са BLACK+DECKER, BOSCH, DeWALT, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE и SPARKY.

Акумулаторен перфоратор SDS-plus MAKITA DHR241RFJ

Акумулаторен перфоратор със SDS-plus MAKITA DHR241RFJ е високоефетивен инструмент, предназначен за пробиване на отвори в бетон, зидария и други материали. Инструмента е с три режима на работа: пробиване, ударно пробиване и къртене. 

MAKITA / МАКИТА
Цена 949.05 лв.
Акумулаторен перфоратор SDS-plus DEWALT DCH273P2

Перфоратор със SDS-plus DEWALT DCH273P2 е висококачествена акумулаторна машина, предназначена за пробиване, ударно пробиване и къртене на анкерни и фиксиращи болтове в бетон, тухла и зидария от 4 милиметра до 20 милиметра.

DeWALT
Цена 1 037.26 лв.
Акумулаторен перфоратор SDS-plus BOSCH GBH 36 VF-LI Plus

Акумулаторен перфоратор със SDS-plus BOSCH GBH 36 VF-LI Plus е лека, мощна и удобна за работа машина, пригодена за професионална употреба, при пробиване на отвори в дърво, бетон, стомана и други материали. 

BOSCH / БОШ
Цена 1 550.00 лв.
Акумулаторен перфоратор SDS-plus METABO KHA 18 LTX

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Сила на удара: 2.2 J; Максимален Ø на пробиване в бетон: 24 мм; Обороти: 0 - 1.100 л/мин; Максимален брой удари: 4.000 мин; Захват: SDS +; Без батерия и зарядно, могат да се добавят допълнително от менюто ни.

METABO
Цена 599.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички