Категории
Филтрирай
Цена
115 лв. 379 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Стъклочистачки

Стъклочистачки за прозорци • Ръчни и Акумулаторни — Коледжиков

Какво е акумулаторна стъклочистачка?

Акумулаторната стъклочистачка е уред за миене на прозорци на батерии, който може да се използва у дома и в офиса. Това е лесна за използване ръчна машина (понякога с дълга дръжка), с която удобно се чисти, без да се оставят следи от капки или прах. В процеса на почистване тя автоматично засмукват водата от стъклата, като по този начин оставят перфектно чиста повърхност. 

Конструктивно акумулаторната стъклочистачка се състои от смукателен накрайник, батерия, резервоар за вода и ергономична дръжка. Някои модели са снабдени с дисплей, на който се визуализира полезна информация - например с колко време разполагате до изчерпване на заряда на батерията. 

Характеристики

Съвременните акумулаторни стъклочистачки се различават по няколко ключови характеристики:

 • мощност
 • резервоар на мръсната вода
 • време за работа с едно зареждане на батерия
 • време за презареждане
 • производителност
 • размери и тегло

По-новите модели се отличават с по-продължителна работа с един заряд на батерията, усъвършенствани накрайници и по-бързо презареждане. Ориентировъчно без презареждане стъклочистачката може да работи от 25 до 100 минути в зависимост от модела. Най-производителните уреди са способни да мият до 100 прозореца (около 300 кв.м) с един заряд на батерията. 

Видове 

В магазин Коледжиков предлагаме два вида стъклочистачки - акумулаторни и виброчистачки. Ако акумулаторната стъклочистачка силно наподобява типичния инструмент за почистване на прозорци, но се задвижва с батерия, то при виброчистачката крайният резултат се постига с помощта на мощни вибрации. По този начин може да премахвате упорити замърсявания от всякакви гладки повърхности - огледала, метал, плочки, плотове, стъкла и др. Виброчистачката работи със специална подложка за многократна употреба. 

Предназначение

С акумулаторна стъклочистачка може да почиствате огледала, прозорци, плочки, душ кабини и т.н. Този тип почистващи машини превръщат традиционната поддръжка на хигиената на дома в задължение, което изисква по-малко време и усилия. С качествен уред за миене на прозорци ще чистите в пъти по-бързо и без да влизате в контакт с мръсната вода или препарата. Тихият режим на работа и ниското тегло на стъклочистачката допринасят за комфорта на потребителя. 

Предимства на стъклочистачките и виброчистачките:

 • Подобрена технология на почистване на стъкла
 • Достатъчно дълго време за работа с едно зареждане на батерията
 • Гъвкавост и лесен достъп до ъглите и краищата на прозорците
 • Не оставят капки и следи по повърхността
 • Позволяват лесно да поддържате чисти плочките, огледалата и душ кабината в банята

Защо да купи стъклочистачка от Коледжиков? 

Фирма Коледжиков е компания с дългогодишен търговски опит. Предлагаме богата гама почистващи машини, сред които и виброчистачки и стъклочистачки Керхер и Нилфиск - утвърдени производители на уреди за дома и бизнеса. 

При нас ще получите професионално обслужване, ценни насоки и съвети в избора и употребата на уредите за миене на прозорци. Стараем се да поддържаме в наличност всички необходими аксесоари за стъклочистачки

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, можете да направите бърза поръчка без да се регистрирате. 

Какви са начините за доставка?

Можете да се възползвате от следните начини за доставяне на вашата поръчка: на място в наш магазин, чрез доставка до избран от вас офис на куриерска фирма или до посочен адрес. 

Каква е цената за доставка?

Доставка е безплатна при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стараем се възможно най-бързо да обработваме направените поръчки. След потвърждаване на вашата ще я получите в срок от 1 до 3 работни дни

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Стъклочистачки"?

В онлайн магазин Коледжиков може да закупите стъклочистачки и виброчистачки на цена от 125 до 200 лв. 

Акумулаторна стъклочистачка BOSCH GlassVAC, 3.6V, 2 Ah, 266 мм., 30 мин., 100 мл
Стъклочистачка BOSCH GlassVAC можете да използвате за почистване на множество гладки повърхности, като огледала, душкабини, прозорци, маси,...
BOSCH / БОШ
Редовна цена 166.24 лв. Цена 117.85 лв.
 • -48.39 лв.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички