Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
0лв.212229лв.

Открийте ни в YouTube

KARCHER / КЕРХЕР

KARCHER / КЕРХЕР

Почистваща техника KARCHER

KARCHER е водещ световен доставчик и производител на машини и техника за почистване. Компанията предоставя иновативни решения за Вашите проблеми. През 2017 година семейното дружество постига най-голям оборот в историята си от 2 500 000 000 Евро. В добре познатия жълт или сив цвят и надпис Karcher ще намерите:

  • Водоструйки;
  • Прахосмукачки;
  • Парочистачки;
  • Екстрактори;
  • Подопочистващи машини;
  • Метачни машини;
  • Автомивки и други.

Всички предлагани продукти и принадлежности за почистване са съпътствани с обслужване и сервиз. KARCHER разполага с над 12 000 работника в 67 страни в повече от 110 завода. Има над 50 000 сервизни офиса в целия свят, за да осигури постоянно ниво на подкрепа. Иновациите са най-важният фактор за растежа на компанията. Приблизително 90 процента от всички продукти са на пет годишна възраст или по-малко. Като цяло, повече от 1 000 служители работят в научноизследователската и развойна дейност на производителя.

Инвестирането е основна част от културата на компанията, тъй като тя е основана през 1935 година. Инженерът и изобретател Алфред Керхер търси решения на технически проблеми с творчеството и духа на иновациите. При това обаче той никога не пренебрегва нуждите на своите служители. До този момент бизнес успехът на KARCHER се дължи на направените инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, най-модерните методи на производство и усъвършенстване на служителите, чрез обучаващи програми. В същото време фирмата участва в общността извън ежедневната си работа, осигурявайки подкрепа на културни събития или социални мероприятия.

За период от 8 години е оборудвала детски SOS селища с почистващо оборудване и изгражда екологични филтърни инсталации съвместно с Глобалния природонаучен фонд в развиващите се и нововъзникващите нации. Като част от програмата за културно спонсорство извършва почистването на повече от 140 паметника по света от 1980 година насам. Изчистването им винаги се извършва под надзора на реставратори на паметници и историци на изкуството.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички