Фирма Коледжиков разполага със сервизни бази в София и Варна, в които работят техници с дългогодишен опит. За да отговорим на очакванията на нашите клиенти и да бъдем в крак с новите технологии, се грижим нашите сервизни специалисти редовно да надграждат своите познания. 

Предлагаме:

  • Гаранционен сервиз
  • Следгаранционен сервиз
  • Абонаментно сервизно обслужване*

Работим само с оригинални резервни части, консумативи и аксесоари

Платеното годишно обслужване и профилактиката включват проверка и смяна на масла, филтри, свещи, ремъци, регулиране на обороти и други консумативи и аксесоари, чиято смяна е необходима за правилното и безаварийно функциониране на съответната машината или техника, мерене на напрежение, налягане, сила, якост и измерването на  други параметри спрямо вида на продукта. Това обслужване се извършва само и единствено от сервиз на фирма "Коледжиков" ЕООД с упоменати адреси в гаранционната карта или на интернет страницата на фирма "Коледжиков" ЕООД.

Фирма "Коледжиков" ЕООД не е отговорна за пропуснати ползи или загуби и други по време на предоставяне и престой на изделието в сервиза. Срокът на отремонтиране на изделието е 30 календарни дни, считано от постъпването му в сервиза, освен ако има необходимост от внос на резервни части, консумативи или аксесоари. В този случай престоят на продукта в сервиза се увеличава колкото е необходимо,  спрямо доставката нужната резервна част.

При нас ще получите:

  • Професионално отношение
  • Оптимална грижа за машината ви
  • Съвети как да поддържате техниката си 

Препоръка от Сервиз Коледжиков: 

Уважаеми клиенти, молим Ви да предоставяте Вашите машини за годишна профилактика и за подготовка за новия сезон в периода от октомври на текущата година до февруари на следващата. По този начин можем да Ви гарантираме бързо сервизно обслужване и ще можете пълноценно да ги използвате от момента, в който Ви потрябват. 


Контакти за връзка с нашите сервизи:

град София

Адрес: На ъгъла на бул. "Д-р Г.М. Димитров" и ул. "Проф. Георги Златарски" 6,  на 100 м от бул. "Симеоновско шосе" по посока 4-ти км.  

Тел.: 0879 027 917

град Варна

Адрес: ул. "Васил Петлешков" 12 (до Технически университет и 10-ти пощенски клон). 

Тел.: 0888 526 133

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички